Επίδομα στους οπαδούς της για να ταξιδέψουν στη Βασιλεία
Πρωτοφανής πρωτοβουλία από τη διοίκηση της Σεβίλης, η οποία επιθυμεί οι φίλοι της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών στη Βασιλεία και τους επιδοτεί για να τους βοηθήσει να ταξιδέψουν στην Ελβετία.
Ο πρόεδρος της Σεβίλης, Χοσέ Κάστρο, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή (8/5) και ενημέρωσε πως η ομάδα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει πακέτα από ταξιδιωτικά γραφεία για τους φιλάθλους της, τα οποία έχουν κόστος 550 ευρώ συν το αντίτιμο του εισιτηρίου. Επιπλέον, τουλάχιστον 5.000 πακέτα θα επιδοτηθούν με 200 ευρώ από την ομάδα, έτσι ώστε η τελική τιμή να πέσει στα 350 ευρώ συν το αντίτιμο του εισιτηρίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 18 Μαΐου στη Βασιλεία και στις δύο φιναλίστ έχουν δοθεί από την UEFΑ από 10.236 εισιτήρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: