Επικό σχόλιο του Πελέ για το ποδοσφαιρικό ντεμπούτο του Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ έδειξε τόλμη καθώς μετά από μία τεράστια καριέρα στο στίβο θέλει να παίξει μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο και λίγο μετά το ντεμπούτο του γνώρισε την αποθέωση. Από τον μεγάλο Πελέ!

Επικό σχόλιο του Πελέ για το ποδοσφαιρικό ντεμπούτο του Μπολτ

Τα οκτώ χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και η σχεδόν δεκαετής (απόλυτη) κυριαρχία στου στα κουλουρά ανήκουν πλέον στον παρελθόν για τον Γιουσέιν Μπολτ. Τώρα, ο θρύλος του κλασικού αθλητισμού θέλει να κάνει την υπέρβαση παίζοντας ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο και μέχρι στιγμής δείχνει πως θα κερδίσει και τούτο το στοίχημα.

Αυτό θα γίνει μέσω της Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς, με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ να παίρνει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του αυστραλιανού πρωταθλήματος και λίγες νωρίτερα να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του: σε φιλικό αγώνα κόντρα σε ερασιτεχνική ομάδα.

Ο Μπολτ, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από 10.000 θεατές, μπήκε ως αλλαγή στο 71' και είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει χωρίς να τα καταφέρει, με τον Πελέ να μην κρύβει όμως το θαυμασμό του για τον βασιλιά των σπριντ.

"Συγχαρητήρια Γιουσέιν Μπολτ που έκανες το επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σου ντεμπούτο. Θα υπάρχουν αρκετοί Αυστραλοί αμυντικοί που θα σκέφτονται σήμερα να σταματήσουν το ποδόσφαιρο. Έτσι νομίζω..." έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Πελέ.

Μένει να δούμε αν ο Μπολτ θα πάρει την ευκαιρία του και σε επίσημο ματς, με την A-League να αρχίζει στις 19 Οκτωβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK