Επικό τρολάρισμα στον Καντέ λόγω... ύψους!

Τα παιδάκια που βγαίνουν μαζί με τους παίκτες από τη φυσούνα όλοι τα έχουμε δει. Τι γίνεται όμως όταν ένα από αυτά περνάει στο ύψος έναν παίκτη;

LONDON, ENGLAND - AUGUST 15: Ngolo Kante of Chelsea during the Premier League match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge on August 15, 2016 in London, England. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - AUGUST 15: Ngolo Kante of Chelsea during the Premier League match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge on August 15, 2016 in London, England. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images) GETTY IMAGES

Στο ματς της Τσέλσι απέναντι στην Γουέστ Χαμ το βράδυ της Δευτέρας (6/3) απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ενγκολό Καντέ, όχι μόνο για την αγωνιστική εικόνα του που ήταν άψογη.

Ο βραχύσωμος μέσος των "μπλε", στάθηκε άτυχος καθώς κατά την έξοδο των δύο ομάδων στην αρχή του ματς, βρέθηκε δίπλα σε ένα πιτσιρικά, που ήταν ψηλότερος από αυτόν! Τα δαιμόνια του ίντερνετ δεν άργησαν να δουν την... υψομετρική διαφορά των δύο, με κάποιες λήψεις να δείχνουν τον μικρό να περνάει τον Γάλλο τουλάχιστον ένα κεφάλι!

Ο άνθρωπος που αποτελεί την "κολόνα" της Τσέλσι αυτή τη σεζόν και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι Λονδρέζοι βρίσκονται κοντά στην κατάκτηση της Premier League, στέκεται στα 1,69μ. αλλά είναι από τις περιπτώσεις των ανθρώπων που όσο μπόι τους λείπει, τόσο ξεχειλίζουν από δυναμισμό και πείσμα.

Το twitter όπως ήταν φυσικό "πήρε φωτιά" με τον κοντορεβυθούλη 25χρονο:

Όπως λέει όμως και ο σοφός λαός, μικρός στο μάτι, "μεγάλος" στις 4 γραμμές του γηπέδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK