Επιμένει ο Ουζουνίδης: "Πρέπει να πάρουμε παίκτες"

Μετά τη μεγάλη σε έκταση νίκη επί της Κέρκυρας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέμεινε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει και προσθήκες στο ρόστερ όταν πάρει χρήματα στα χέρια του από τις πωλήσεις.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για το εν λόγω ζήτημα έχει γίνει πολλή κουβέντα. Ωστόσο, ο Εβρίτης τεχνικός φαίνεται ότι είναι κάθετος και ότι περιμένει ενίσχυση μέχρι και το τέλος του μήνα.

Ιδού και οι σχετικές ατάκες του: "Είμαστε Παναθηναϊκός θα πρέπει να δείχνουμε κάτι στο γήπεδο. Είμαστε σε επικοινωνία με τον οικονομικό διευθυντή για να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Να γλιτώσουμε κάποια χρήματα, να πάρουμε κάποια χρήματα και εν συνεχεία αν μπορέσουμε να πάρουμε παίκτες που τα συμβόλαια τους δεν θα είναι υψηλά. Τα προβλήματα υπάρχουν αλλά μιλάμε για τον Παναθηναϊκό που δεν είναι μια μικρή ομάδα και η κριτική που γίνεται είναι για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός παίζει κάθε Κυριακή".

Σε ότι αφορά το σχηματισμό είπε: Νομίζω ότι το 4-3-3 όλοι δουλέψαμε καλά στο γήπεδο. Αν θα μείνουμε έτσι, θα συνεχίσουμε έτσι. Αν πάρουμε κάποιους παίκτες άλλους, θα δούμε τι θα γίνει. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και το σημαντικό είναι πως δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα. Ελπίζω να συνεχίζουμε έτσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK