Επιμένει ο ΠΑΟΚ: "Σκάνδαλο κάτι άλλο πέραν της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ μας"

O ΠΑΟΚ δεν άφησε "αναπάντητο" το κατηγορητήριο και πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας με τη σειρά του τον Ολυμπιακό για "χολιγουντιανή ταινία" και τον Οσκαρ Γκαρθία για "δήθεν τραυματισμό".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει την επιθετική της τακτική, την οποία και εφαρμόζει από το πρωί της Δευτέρας.

Ο Δικέφαλος, μετά τη γνωστοποίηση του κατηγορητηρίου, τονίζει ότι οτιδήποτε άλλο πέραν από την κατακύρωση υπέρ του, θα συνιστά σκάνδαλο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η θέση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει: «Με βάση το κατηγορητήριο και την εκδίκαση της ένστασής μας εναντίον του ΟΣΦΠ για τη μη τέλεση του αγώνα (μονομερής αποχώρηση ΟΣΦΠ χωρίς να δώσει εντολή ο διαιτητής) και την αντικανονική συμμετοχή στο ΦΑ του Γκαρθία είναι σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο πέραν της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ μας ή στη χειρότερη περίπτωση διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης ο τραυματισμός του Γκαρθία αμφισβητείται πλέον και στο κατηγορητήριο στο οποίο γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός πως μεσολάβησαν 15’ κατά τα οποία ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια του ΟΣΦΠ ο γιατρός κι ο προπονητής ενώ είχε απαγορευτεί από ανθρώπους του ΟΣΦΠ η είσοδος του γιατρού στα αποδυτήρια.

Η συνέχεια την Παρασκευή με επιπλέον δυσάρεστες εκπλήξεις για τον (μάστερ των καταγγελιών) ΟΣΦΠ με την ευχή να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι συνηθισμένες γελοιότητες του ΟΣΦΠ ο οποίος κάνει καταγγελίες κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακόμη και για γεγονότα στον Λευκό Πύργο δε μας αγγίζουν. Τελευταίο επεισόδιο στη χολιγουντιανή ταινία που γυρίζουν από την περασμένη βδομάδα με τις καταγγελίες στην ΚΕΔ για δήθεν συναντήσεις και τον δήθεν τραυματισμό(;) του προπονητή(;) Γκαρθία είναι η αφαίρεση βαθμών για επεισόδια στους δρόμους. Όταν δεν πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο, έχουν πραγματικό ταλέντο!! Φώτα, κάμερα, φύγαμε (...κυριολεκτικά)! »

24MEDIA NETWORK