Επιμένει στην αποχώρησή του από την Τσέλσι ο Αλεξ

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αλεξ δεν κατάφερε να κάνει πράξη την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Στάμφορντ Μπριτζ. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι ελπίζει στην προσεχή μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να βρεθεί λύση στο πρόβλημά του.

Επιμένει στην αποχώρησή του από την Τσέλσι ο Αλεξ

"Γνωρίζω ότι δεν είναι και το καλύτερο να παίρνεις μετεγγραφή τον Ιανουάριο, στα μέσα της σεζόν αλλά πρέπει να σκεφτώ και άλλα πράγματα, θέλω να σκεφτώ τα δικά μου ενδιαφέροντα", δήλωσε ο Αλεξ στη "Sun" και πρόσθεσε: "Προσπάθησα να φύγω πριν την έναρξη της φετινής περιόδου αλλά όταν ήρθε ο Σκολάρι δεν ήθελαν να με αφήσουν να φύγω. Είχα ήδη μιλήσει στη διοίκηση πριν έρθει εκείνος. Τώρα που έχουμε μπροστά μας μία νέα μετεγγραφική περίοδο θα προσπαθήσω ξανά. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει".

Η παρουσία των Τζον Τέρι και Ρικάρντο Καρβάλιο στο κέντρο άμυνας της Τσέλσι δεν επιτρέπει στον Αλεξ να έχει συχνή παρουσία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας: "Η κατάσταση είναι δύσκολη για μένα. Δεν έχω τίποτα εναντίον του προπονητή μου αλλά διαθέτει δύο σπουδαίους αμυντικούς, τον Τέρι και τον Καρβάλιο. Φυσικά δεν έχω τίποτα εναντίον τους και οι δύο παίζουν πάντοτε καλά. Η Τσέλσι έχει μία από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές στον κόσμο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω να παίζω, αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK