Επίσημη πρόταση της Γιουνάιτεντ σε Ντόρτμουντ για Χούμελς

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild", η Ντόρτμουντ έχει στα χέρια της επίσημη πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ματς Χούμελς, ύψους 30.000.000 ευρώ.

Επίσημη πρόταση της Γιουνάιτεντ σε Ντόρτμουντ για Χούμελς

Εδώ και πολλούς μήνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βολιδοσκοπεί τον Ματς Χούμελς, επιθυμώντας να τον εντάξει στο δυναμικό της, ενόψει της νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει η "Bild", οι "κόκκινοι διάβολοι" από το φιλολογικό ενδιαφέρον, πέρασαν στους αριθμούς, καθώς έχουν βγάλει από τα ταμεία τους το ποσό των 30.000.000 ευρώ για τον 26χρόνο διεθνή Γερμανό. Η Ντόρτμουντ κοστολογεί τον παίκτη με 45.000.000 ευρώ, ωστόσο η κακή φετινή χρονιά του παίκτη, ίσως παίξει ρόλο στο να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Το συμβόλαιο του στόπερ της Ντόρτμουντ λήγει το καλοκαίρι του 2017 και ο ίδιος είναι ανοιχτός να φύγει από την Βεστφαλία, όπως έχει δηλώσει παλαιότερα. Σχετικά όμως με το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ, ο Χούμελς είχε διαψεύσει με ένα tweet του, τα βρετανικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δέσμευση του ίδιου να πάει στο Νησί.

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, η υπόθεση του Χούμελς τείνει να γίνει σίριαλ, με την Γιουνάιτεντ μέχρι στιγμής να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK