Επίσημο! Αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον Τονάλι για την εμπλοκή του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Με 10μηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Σάντρο Τονάλι μετά την εμπλοκή του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού.

Newcastle's Sandro Tonali in action during the English Premier League soccer match between Newcastle and Aston Villa at St. James' Park in Newcastle, England, Saturday, Aug. 12, 2023. Newcastle won 5-1. (AP Photo/Steve Luciano)
Ο Σάντρο Τονάλι AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Η ποινή του Τονάλι ήταν γνωστή αλλά πλέον είναι και επίσημη. Ο Ιταλός άσος της Νιούκαστλ τιμωρήθηκε με 10μηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους εξαιτίας της εμπλοκής του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού που έχει ξεσπάσει στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Επίσης καλείται για 8 μήνες να παρακολουθεί ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης από τα τυχερά παιχνίδια για να καταφέρει να λύσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα.

Πλέον, ο Τονάλι αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους από τον Αύγουστο του 2024, κάτι που σημαίνει πως εκτός από τους υπόλοιπους φετινούς αγώνες της Νιούκαστλ, θα απουσιάσει και από το EURO2024 που θα λάβει χώρα στη Γερμανία.

Θυμίζουμε πως με 7μηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Νικολό Φατζιόλι, ενώ μένει να φάνει ποια άλλα ονόματα από τον χώρο του ποδοσφαίρου εμπλέκονται στο κύκλωμα.

Η Νιούκαστλ θα συνεχίσει τις έρευνες προκειμένου να εξακριβώσει αν η πρώην ομάδα του Τονάλι, Μίλαν, γνώριζε για τον εθισμό του Ιταλού. Σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ήταν ενήμερη, τότε θα κινηθεί νομικά και θα διεκδικήσει αποζημίωση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρούνεϊ: Ο Άγγλος έχει 0/2 και οι οπάδοι απαιτούν να φύγει άμεσα από την Μπέρμιγχαμ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο αποχωρεί και παίρνει μαζί του και τον παίκτη που απογείωσε

Χάλαντ: Ο Νορβηγός επέστρεψε στις παλιές του συνήθειες και έστειλε μήνυμα στον μεγάλο του "αντίπαλο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK