Ρόμα: Ο Μουρίνιο αποχωρεί και παίρνει μαζί του και τον παίκτη που απογείωσε

Παρελθόν από την Ρόμα αναμένεται να αποτελέσει στο τέλος της χρονιάς ο Τάμι Έιμπραχαμ ακολουθώντας τον δρόμο του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ρόμα: Ο Μουρίνιο αποχωρεί και παίρνει μαζί του και τον παίκτη που απογείωσε
Ο Τάμι Έιμπραχαμ με τη φανέλα της Ρόμα AP

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Ρόμα στο τέλος της χρονιάς, όταν και θα έχει λήξει το συμβόλαιό του, έχει πάρει ο Ζοσέ Μουρίνιο και σύμφωνα με δημοσίευμα του TeamTalk την πόρτα της εξόδου μαζί με τον Special One θέλει να πάρει και ο Τάμι Έιμπραχαμ.

Ο 26χρονος Άγγλος επιθετικός μπορεί αυτή την περίοδο να βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, αλλά αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ιταλικής ομάδας που βρήκε τον καλό του εαυτό με τον Μουρίνιο στο πλευρό του και εξετάζει τις επιλογές του, κυρίως από την Αγγλία, προκειμένου να αποχωρήσει.

Θυμίζουμε πως ο Έιμπραχαμ προέρχεται από τις ακαδημίες της Τσέλσι η οποία και τον πούλησε στη Ρόμα το καλοκαίρι του 2021 αντί του ποσού των 41.000.000 ευρώ.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε την Τσέλσι να εξετάζει την περίπτωση επαναγοράς του Άγγλου, με το TeamTalk πάντως να αναφέρει πως οι πιο "ζεστές" ομάδες για την αγορά του είναι οι Μπρέντφορντ και Άστον Βίλα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Ο Νορβηγός επέστρεψε στις παλιές του συνήθειες και έστειλε μήνυμα στον μεγάλο του "αντίπαλο"

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ, κατέληξε στη Σαουδική Αραβία και στα 29 του τον θέλουν από παντού

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο λόγος που θα ενεργοποιήσει άμεσα τη βόμβα Ντε Χέα

News 24/7

24MEDIA NETWORK