Θαυμάστρια του Αλεξάντερ-Άρνολντ του έκανε τη ζωή κόλαση, bodyguard είχε ο Άγγλος γιατί φοβόταν

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ επί ένα χρόνο έψαχνε τρόπο για να ξεφύγει από μία σεξομαχή θαυμάστριά του. Έφτασε σε σημείο να προσλάβει και σωματοφύλακα ο Άγγλος μπακ.

Liverpool's Trent Alexander-Arnold runs during the English FA Cup fourth round soccer match between Liverpool and Norwich, at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Jan. 28, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ AP PHOTO/JON SUPER

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έζησε έναν εφιάλτη τον προηγούμενο χρόνο εξαιτίας μίας θαυμάστριάς του η οποία σύμφωνα με το Μέσο ήταν νυμφομανής.

Η συγκεκριμένη κυρία ακολουθούσε παντού τον Άγγλο μπακ, μέχρι και όταν έβγαινε έξω για φαγητό. Επίσης, τον βομβάρδιζε καθημερινά με μηνύματα με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή να ανησυχεί έντονα όταν πια η stalker έφτασε σημείο να κόβει βόλτες έξω από την οικία τους.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ για να προστατευτεί άλλαξε τηλέφωνο, έβαλε κάμερες στο σπίτι του κι όταν πια αγανάκτησε από την παρακολούθηση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα, τα γράμματα κτλ. προσέλαβε και σωματοφύλακα για να μπορεί να βγει από το σπίτι του μια και ένιωθε ανασφάλεια για τον ίδιο και τους ανθρώπους του.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος στο αιώνιο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη λύση;

Γκουαρντιόλα: Κανείς από την Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παίξει στην Σίτι εκτός από έναν

News 24/7

24MEDIA NETWORK