Επιστολή-ξέσπασμα Βιεϊρίνια σε FIFA και UEFA!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με την ιδιότητα του αρχηγού του ΠΑΟΚ και πρωταθλητή Ευρώπης με την Πορτογαλία, έστειλε ανοιχτή επιστολή στις FIFA και UEFA ζητώντας να σεβαστούν τον κόπο του. Τι ανέφερε για την "μοναδική, αυθεντική και ελληνική", Μακεδονία και τους αγώνες με ΑΕΚ - Ολυμπιακό. Το ποστάρισμα με... μπάλες από τον "δικέφαλο".

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
vieirinha EUROKINISSI

Είναι ένα ποστάρισμα που θα συζητηθεί τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξέσπασε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ζητώντας από τις FIFA και UEFA να κοιτάξουν την ουσία και όχι τις... παραπλανητικές φωτογραφίες.

Κάνει λόγο για ψεύτικο τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, τρομαγμένους ποδοσφαιριστές γιατί... άλλαξε το σκορ και τονίζει πως ο "δικέφαλος" συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στο γήπεδο, άρα πρέπει να είναι πρωταθλητής.

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ:

"Αγαπητοί κύριοι των FIFA και UEFA,

Είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αρχηγός της ομάδας, πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Πριν λίγους μήνες, αποφάσισα να επιστρέψω στην Μακεδονία (τη μοναδική, αυθεντική, ΕΛΛΗΝΙΚΗ) για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Παίξαμε επτά παιχνίδια δίχως κόσμο και τα κερδίσαμε όλα. Ξεκίνησα με ένα τραυματισμό και στη συνέχεια με χειρουργείο. Παρόλα αυτά, μαζί με τους συμπαίκτες και τον προπονητή, κερδίσαμε περισσότερους πόντους από τους ανταγωνιστές μας.

Προσπαθώ να μην βουτάω για πέναλτι, ΟΜΩΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ!!

Προσπαθω να μην αγωνίζομαι βρώμικα απέναντι στους αντιπάλους μου, ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ Ή ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ!!

Προσπάθησα να αποτρέψω την απόφαση να φύγουμε από το γήπεδο, προτού λήξει το παιχνίδι, άσχετα από το μεγάλο λάθος του διαιτητή.

ΟΜΩΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Με λένε Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο. Σέβεστε όμως εμένα και τους συμπαίκτες μου; Αγαπάμε το ίδιο το ποδόσφαιρο; Εάν ναι, τότε σας παρακαλώ μην κοιτάτε τις φωτογραφίες, αλλά τα πραγματικά γεγονότα.

Τις καλύτερες ευχές".

Επιστολή-ξέσπασμα Βιεϊρίνια σε FIFA και UEFA!

Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε ποστάρισμα στο λογαριασμό της στο Instagram με σαφές... μήνυμα, λέγοντας πως ο αρχηγός έχει... μπάλες. Δυο μάλιστα...

Επιστολή-ξέσπασμα Βιεϊρίνια σε FIFA και UEFA!

News 24/7

24MEDIA NETWORK