Επιστρέφει νωρίτερα ο Γούναρης

Ανακούφιση προκάλεσε στις τάξεις της Νίκης Βόλου η απόφαση για τη μείωση της ποινής του Γιάννη Γούναρη. Ως γνωστόν ο Έλληνας τεχνικός είχε τιμωρηθεί με τρεις μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, λόγω των δηλώσεων του μετά τον αγώνα με τον Άρη. Ο Γούναρης κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης και η απόφαση και η ποινή του μειώθηκε σε 20 μέρες μόλις.

Επιστρέφει νωρίτερα ο Γούναρης
Ανακούφιση προκάλεσε στις τάξεις της Νίκης Βόλου η απόφαση για τη μείωση της ποινής του Γιάννη Γούναρη. Ως γνωστόν ο Έλληνας τεχνικός είχε τιμωρηθεί με τρεις μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, λόγω των δηλώσεων του μετά τον αγώνα με τον Άρη. Ο Γούναρης κατέθεσε έφεση και η ποινή του μειώθηκε σε 20 μέρες μόλις.

Ως εκ τούτου οι «κυανόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας, όμως στην επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Γιάνης Γούναρης θα βρίσκεται εκ νέου στον πάγκο της ομάδας.

Η απόφαση ήταν θετική για τον έλληνα τεχνικό καθώς η θέση του στον πάγκο της Νίκης δεν ήταν και τόσο σταθερή, όμως τώρα φαίνεται πως οι διοικούντες της ομάδας του Βόλου θα το ξανασκεφτούν.

Στο αγωνιστικό μέρος τα βλέμματα είναι στραμένα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς μετά την βαριά ήττα από τον Ηλυσιακό δεν έχουν και πολλά περιθώρια απωλειών. Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα η κίνηση τους παρουσιάζει μεγάλη κίνηση μιας και οι τιμές είναι σε λογικά επίπεδα με το πιο φτηνό εισητίριο να κοστίζει 5 ευρώ και το ακριβότερο 20. Στον αγωνιστικό τομέα, η συμμετοχή του Αβραμίδη παραμένει αμφίβολη, αν και όσο περνούν οι μέρες μειώνονται οι ελπίδες για να δώσει αύριο το παρών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK