H άμυνα στην εντατική, το στοίχημα για Champions League ζορίζει επικίνδυνα

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να βγάλει την χρονιά χωρίς επιστροφές στα μετόπισθεν, ο Τεν Χαχ δεν έχει άλλες επιλογές.

Manchester United's Harry Maguire applauds his teams fans after the end of the English Premier League soccer match between Brentford and Manchester United at the Gtech Community Stadium in London, Saturday, March 30, 2024. The game ended in a 1-1 draw , both goals being scored late into injury time. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Σε δεινή κατάσταση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά τους τραυματισμούς και συγκεκριμένα στην άμυνα. Τουλάχιστον 2 αμυντικοί παλεύουν με τον χρόνο ώστε να ενισχύσουν έστω και λίγο πριν από τον τερματισμό την ομάδα.

Οι Λίντελοφ και Λισάντρο Μαρτίνες δεν έχουν ακόμα ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών. Ο Σουηδός έχει μείνει εκτός με πρόβλημα στον τένοντα, ενώ από την άλλη μεριά ο Αργεντινός έχει αποκομίσει πρόβλημα στην γάμπα. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μαρτίνες έχει τεθεί εκτός διαθεσιμότητας και άλλες φορές και είναι ενδεικτικό πως έχει μόλις 9 συμμετοχές στην Premier League.

Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως οι δύο αμυντικοί θα είναι εκτός για τουλάχιστον 1 μήνα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα αγωνιστούν απαραίτητα. Στην περίπτωση μάλιστα που δεν προχωρήσει ιδανικά η αποθεραπεία το σενάριο να χαθεί εξ ολοκλήρου η φετινή χρονιά είναι πιθανό.

Αν μαζί με αυτές τις δύο απουσίες συνυπολογίσουμε και τους απόντες Λουκ Σο και Μαλάσια, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως στα μετόπισθεν οι "Κόκκινοι Διάβολοι" χωλαίνουν και αυτό προκαλεί σύγχυση στον Τεν Χαχ. Ο στόχος είναι η έξοδος στο Champions League και οτιδήποτε λιγότερο κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει και έξοδος του Ολλανδού από τον πάγκο...

Πλέον, μπροστά καλούνται να βγουν μέχρι νεωτέρας οι Χάρι Μαγκουάιρ και Ράφαελ Βαράν και ένας ενδεχόμενος τραυματισμός ενός εκ των δύο θα συνιστά εφιάλτη για την ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Δώρο ο Χάαλαντ στον Τσάβι σε προσπάθεια για την παραμονή του Καταλανού στην Μπαρτσελόνα;

Σύγκρουση Μπάγερν - Ομοσπονδίας στον ορίζοντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK