Επιστροφή του Τζέραρντ μέσω δανεισμού εξετάζει η Λίβερπουλ

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο γενικός αρχηγός της Λίβερπουλ, Ίαν Άιρ, σε ραδιοφωνική εκπομπή, οι "κόκκινοι" δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επαναφέρουν ως δανεικό τον Στίβεν Τζέραρντ τον Ιανουάριο του 2016.

Επιστροφή του Τζέραρντ μέσω δανεισμού εξετάζει η Λίβερπουλ

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο γενικός αρχηγός της Λίβερπουλ, Ίαν Άιρ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνική εκπομπόυ του "CityTalk". Ο Άγγλος ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να ξαναδούμε στο μέλλον τον Στίβεν Τζέραρντ με την φανέλα των "reds" τον Ιανουάριο του 2016, με την απάντησή του να είναι αποστομωτική:

"Είναι κάτι λογικό και συμβαίνει αρκετά συχνά στο MLS. Το είχαμε συζυτήσει και με τους εκπροσώπους του Τζέραρντ. Το έχω πει ανοιχτά πως βλέπουμε τον Στίβεν σαν κομμάτι της οικογένειας. Το γεγονός πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν δεν σημαίνει πως θα είναι η τελευταία φορά που τον βλέπουμε στη Λίβερπουλ.

Τι σημαίνει αυτό, δεν υπάρχουν προς το παρόν λεπτομέρειες, αλλά θα έχουμε διάλογο μαζί του και ελπίζω να τον ξαναδούμε στο μέλλον. Δεν μπορείς να έχεις κάποιον που κυλάει στις φλέβες του το DNA της ομάδας και να περιμένεις πως απλά θα φύγει".

Ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσε το γεγονός πως η Λίβερπουλ πρόσφερε στον Τζέραρντ συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές, όμως ο αρχηγός προτίμησε το υψηλότερο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Γκάλαξι:

"Προτείναμε μια εναλλακτική στον Τζέραρντ για να μείνει, η οποία ήταν σεβαστή. Πιστεύω ότι ήταν πολύ ανοικτός στα ΜΜΕ λέγοντας πως δεν είναι τα χρήματα ο λόγος που αποχωρεί, αυτό θα θέλανε όλοι από τον Στίβεν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK