Επιθετικός της Τσέλσι θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Μπενζεμά, όμως η κριτική στο πρόσωπό του είναι οξεία

Η Τσέλσι μπορεί να μην διαθέτει πράγματι World Class σέντερ φορ, όμως και η ίδια δεν είναι World Class ομάδα...

Chelsea's Nicolas Jackson warms up prior to the English Premier League soccer match between Sheffield United and Chelsea at Bramall Lane stadium in Sheffield, England, Sunday, April 7, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
(AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Τσέλσι διανύει για δεύτερη σερί φορά μία απογοητευτική σεζόν. Εύλογα η απογοήτευση είναι ζωγραφισμένοι στους πρωταγωνιστές και τους φίλους τις ομάδας, όμως το βάρος της αποτυχίας εκτονώνεται αδίκως σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο Νίκολας Τσάκσον είναι ένα από αυτά και μοιράστηκε με τον κόσμο την σκέψη που έχει στο μυαλό του και τον βοηθά να προχωρά και να βελτιώνεται. Μία σκέψη όμως που γνώρισε επίσης κριτική...

"Όταν ήμουν νέος, υποστήριζα τη Μαδρίτη και έβλεπα τον Καρίμ Μπενζεμά να παίζει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχανε πολλές ευκαιρίες".

"Αλλά ξέρετε, αργότερα κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα. Δεν λέω ότι είμαι σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορώ να είμαι σε αυτό το επίπεδο τώρα".

"Αλλά το έχω ξαναδεί, οπότε δεν ανησυχώ. Απλά προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να είμαι εκεί που θέλω να είμαι".

Ο Νίκολας Τζάκσον για την Τσέλσι τη φετινή σεζόν μετρά 36 αγώνες στους οποίους έχει πετύχει 13 τέρματα και έχει μοιράσει 5 ασίστ. Αναμφίβολα αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο μέλος της ομάδας και ο 22χρονος έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να δέχεται τέτοια δριμεία κριτική, πόσο μάλλον όταν η ομάδα στο σύνολό της και η διοίκηση δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη...

Διαβάστε περισσότερα

Έκλεισε ο κύκλος του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και το επιβεβαιώνει ο ίδιος, αισθάνεται αδικημένος με το αποτέλεσμα

Λουίς Ενρίκε: Μπορεί να πλήγωσε την Μπαρτσελόνα, όμως την σεβάστηκε στο απόλυτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK