Επιτυχημένη η αρθροσκόπηση για τον Ουκάρ

Επιτυχημένη η αρθροσκόπηση για τον Ουκάρ
Σε επιτυχημένη αφαίρεση τμήματος του μηνίσκου, στο αριστερό γόνατο, υποβλήθηκε την Πέμπτη ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Ιωνικού, Κεντάλ Ουκάρ, που είχε τραυματιστεί πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Την αρθροσκοπική επέμβαση έκανε ο γιατρός του Ιωνικού, Γιάννης Βεκιάρης, στην κλινική «Τίμιος Σταυρός» του Αιγάλεω. Όπως δήλωσε ο κ. Βεκιάρης, ο Ουκάρ θα είναι απολύτως έτοιμος σε περίπου ένα μήνα από σήμερα.

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Ο κ. Τσιώλης, που δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους, Μπεκιάι και Περόνε, οι οποίοι αποβλήθηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό και τιμωρήθηκαν σήμερα από τον αθλητικό δικαστή με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, αλλά και τους τραυματίες Ουκάρ, Ρόκα και Ορφυδόπουλο. Αντίθετα, ο Φερέιρα Κινγκ, προπονείται κανονικά αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και βρίσκεται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK