Επόμενο θύμα η μεταγραφή των 120 εκατομμυρίων, το στοιχειωμένο νοσοκομείο της Τσέλσι προκαλεί την μία σύγχυση μετά την άλλη

Οι Λονδρέζοι δεν έχουν πάρει ανάσα από το ξεκίνημα της σεζόν και το πρόβλημα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Chelsea's Enzo Fernandez runs with the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London, Thursday, April 4, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
(AP Photo/Kin Cheung) AP

Η Τσέλσι αγωνιστικά, διοικητικά και βαθμολογικά παίρνει κάτω από την βάση την φετινή χρονιά. Όμως σαν να μην έφτανε αυτό, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας σε συνδυασμό με την τεράστια ατυχία που τυραννά τον σύλλογο έχουν δημιουργήσει άλλη μία δυσμενή συνθήκη.

Το επόμενο θύμα είναι ο Ένζο Φερνάντες, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Τσέλσι λόγω χειρουργικής επέμβασης. Ο Ένζο αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω βουβωνοκήλης καθώς τους τελευταίους μήνες έπαιζε παρά τους πόνους για να βοηθήσει την Τσέλσι σε κρίσιμες στιγμές της σεζόν.

Ο Αργεντινός θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες, ενώ αναμένεται να είναι 100% έτοιμος για το Κόπα Αμέρικα και την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Ενδεικτικά, μερικοί ποδοσφαιριστές, πέρα από τον Ένζο, που έχουν τεθεί εκτός μάχης από την "κατάρα" των τραυματισμών είναι οι Φοφανά, Τσίλγουελ, Ρις Τζέιμς και ο Κρίστοφερ Ενκούνκου. Πρόκειται για παίκτες πρώτης γραμμής, αλλά δεν ήταν σε θέση να παλέψουν για τους στόχους της ομάδας όταν εκείνη τους είχε περισσότερο ανάγκη.

Η χρονιά ξεκίνησε και τελείωσε με τον ίδιο τρόπο και η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει είναι μόνο σύμπτωση. Ο πρόεδρος της ομάδας, Τοντ Μπόελι είχε δηλώσει πως μία προτεραιότητα του συλλόγου είναι να προσλάβει μερικούς εξαιρετικούς επαγγελματίες για να ενισχύσει το ιατρικό επιτελείο ούτως ώστε την επόμενη χρονιά να έχει ξεπεραστεί η "κατάρα".

Διαβάστε περισσότερα

Έχασε μετά από 14 χρόνια, το όνειρο τίτλου σβήνει και πλέον είναι χορός για δύο στην Premier League, αλλά το σκοτάδι αδικεί

Ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα, η Μάντσεστερ Σίτι οφείλει απλά να οδηγήσει ευθεία χωρίς να... βαρέσει "κανονιά" το λάστιχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK