Έψαχνε τροφή στα σκουπίδια του γηπέδου (PHOTO)

Την ώρα που οι Βραζιλιάνοι κατέφθαναν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κροατία, στον περίγυρο του σταδίου υπήρχαν άνθρωποι που έψαχναν τροφή στα σκουπίδια. Δείτε τη φωτογραφία που προκαλεί σοκ!

Έψαχνε τροφή στα σκουπίδια του γηπέδου (PHOTO)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη (12/6), επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό που του είχε δοθεί πριν από τη σέντρα "το Μουντιάλ των αντιθέσεων".

Την ώρα που η Εθνική ταξίδευε για την πόλη του πρώτου της αγώνα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο κέντρο του Μπέλο Οριζόντε αστυνομικοί και διαδηλωτές ήρθαν αντιμέτωποι σώμα με σώμα. Δακρυγόνα, γκλοπ, μολότοφ, πέτρες, ξύλα, σπασμένες βιτρίνες και όπλα, συνέθεσαν σκηνικό τρόμου το οποίο κατέγραψε η κάμερα του Contra.gr.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της στρατιωτικής αστυνομίας, τραυματίστηκαν συνολικά πέντε άτομα, ενώ πραγματοποιήθηκε τουλάχιστον μία σύλληψη.

Λίγο αργότερα, ενώ οι Βραζιλιάνοι κατέφθαναν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κροατία, στον περίγυρο του σταδίου υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι έψαχναν τροφή στα σκουπίδια (!).

Έψαχνε τροφή στα σκουπίδια του γηπέδου (PHOTO)

Η φωτογραφία μάλιστα που απεικονίζει μια γυναίκα μέσα σε κάδο απορριμάτων κάνει από το πρωί της Παρασκευής (14/6) το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ, αντιδράσεις και σχόλια σχετικά με το κατά πόσο έπρεπε η "χώρα του καφέ" να αναλάβει ένα τόσο πολυδάπανο τουρνουά, την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι πεινάνε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK