Έρχονται Πουλίδο κι ένα "μπαμ"!

Κόσμος πάει κι έρχεται τις τελευταίες ημέρες στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Την ώρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες ασχολούνται ενεργά και με τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Πειραιά στηρίζοντας πάση δυνάμει την υποψηφιότητα Μώραλη, έχουν βάλει τη μηχανή στο «πρόσω ολοταχώς» και για την ενίσχυση της ομάδας, κυρίως στο επιθετικό σκέλος.

Έρχονται Πουλίδο κι ένα "μπαμ"!

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Μεξικό, αλλά κι από τον Πειραιά αναφέρουν ότι είναι πλέον θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο από την Τίγκρες, καθώς τις τελευταίες ημέρες οι επαφές και οι συναντήσεις με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του 23χρονου κυνηγού στέφθηκαν με επιτυχία και φαίνεται ότι ξεπερνιούνται τα τελευταία εμπόδια…

Τα νεότερα για τον Μεξικανό

Ο Πουλίδο στο πρόσωπο του οποίου οι αρμόδιοι του συλλόγου βλέπουν περίπτωση ανάλογη με εκείνη του Κέβιν Μιραλάς, αναμένεται στη χώρα μας εντός της εβδομάδας, προκειμένου να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες, να υποβληθεί στα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Πρόκειται, ασφαλώς, για μια πολύ σημαντική προσθήκη πλήρους μέλλοντος στην «ορφανή» -μετά και την αποχώρηση του Νέλσον Βαλντές- γραμμή κρούσης των «ερυθρολεύκων».

Έρχονται Πουλίδο κι ένα "μπαμ"!

Μπορεί οι Μεξικανοί να «φωνάζουν» υποστηρίζοντας ότι στο συμβόλαιο του διεθνούς άσου προβλέπεται ρήτρα ύψους 7,5 εκατομμυρίων, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως αν ίσχυε κάτι τέτοιο ούτε ο Ολυμπιακός θα έμπαινε στη διαδικασία απόκτησής του, ούτε ο ίδιος θα ξεκινούσε μαθήματα… ελληνικών. Προφανώς, η διοίκηση της Τίγκρες προσπαθεί να πάρει «κάτι» από τη μεταγραφή, καθώς όπως εδώ και μέρες γράψαμε σχετικά, δύσκολα φεύγει κανείς ως «ελεύθερος» από ομάδα του Μεξικού. Το πιθανότερο είναι πως θα πάρει ένα μικρό ποσό και η Τίγκρες και η υπόθεση θα κλείσει εκεί…

Οι πρόωρες εκπλήξεις, ωστόσο, δεν φαίνεται ότι σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Πουλίδο δεν θα έρθει… μόνος στην Ελλάδα. Όπως αφήνουν να εννοηθεί άνθρωποι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις εξελίξεις, εντός των προσεχών ημερών, θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα ένα ακόμη «μπαμ».

"Κλείνει" και ο επόμενος

Οι αρμόδιοι της διοίκησης βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με ένα ακόμη μεγάλο στόχο, ο οποίος αν πάνε όλα καλά θα «κλείσει» μέχρι το τέλος του μήνα, ίσως και αρκετά νωρίτερα. Αποτελεί κοινό μυστικό, άλλωστε, ότι η ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Μίτσελ έχει απλώσει ήδη τα δίχτυα της και γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου κάποια βασικά κομμάτια του παζλ της επόμενης σεζόν να τοποθετηθούν πριν σημάνει η ώρα του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μέσα στην «κόκκινη» λίστα βρίσκονται εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Νάτσο Σκόκο, Γκρατσιάνο Πελέ, Πέδρο Λεόν, αλλά και ορισμένες εκπλήξεις που δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι σε ορισμένες –σπέσιαλ- περιπτώσεις, οι υπογραφές προηγούνται των διαρροών και των επιβεβαιώσεων.

Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ως τώρα, είναι ότι ο Ολυμπιακός δείχνει μεγάλη διάθεση να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι και πιο γρήγορα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, αλλά και πιο καλύτερη στόχευση. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μίτσελ θα παραμείνει στην Ελλάδα για μερικές ημέρες ακόμη και δεν έχει ξεκινήσει τις διακοπές του όπως συμβαίνει με τους ποδοσφαιριστές του… Εν αναμονή!

Υ.Γ.: Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ έσπευσαν να δικαιολογήσουν τη νέα γροθιά, μέσα σε διάστημα ενός μήνα, από τον Ινσαουράλδε, με θύμα αυτή τη φορά παίκτη του ΠΑΟ. Προτιμότερο θα ήταν, με γνώμονα την «κάθαρση» που επικαλούνται, να τον είχαν καλέσει σε απολογία, ανεξάρτητα με το τι θα αποφασίσει η αθλητική δικαιοσύνη, για να μην το πάω ακόμη πιο μακριά και γράψω ότι ήδη θα έπρεπε να του έχουν λύσει το συμβόλαιο.

Υ.Γ.2: Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα πάρει μεταγραφή ο Χολέμπας και θα παραμείνει ο Μπονγκ. Ο Χοσέ θα αποχωρήσει, μόνο αν υπάρξει σοβαρή πρόταση κι αν βρεθεί, φυσικά, ο κατάλληλος αντικαταστάτης.

Έρχονται Πουλίδο κι ένα "μπαμ"!

Υ.Γ.3: ο Μήτρογλου φεύγει από τη Φούλαμ, αλλά η πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό αποτελεί την τελευταία επιλογή για πολλούς λόγους. Ο ίδιος ασφαλώς και θα ήθελε μια τέτοια εξέλιξη αν δεν βρει κάτι καλύτερο στο εξωτερικό, ωστόσο, οι Λονδρέζοι πλήρωσαν 15 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν, άρα θέλουν να πάει κάπου που να έχουν κι αυτοί κάποιο –έστω και μικρό- όφελος. Ο «πιστολέρο» υπέγραψε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, άρα για να γυρίσει στον Πειραιά, η Φούλαμ θα πρέπει να τον… πριμοδοτήσει κιόλας καλύπτοντας μέρος του μισθού του. Άρα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK