Έσπασε την κατάρα της Τούμπας μετά από 7 χρόνια!

Κατάρα τέλος! Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στο σπίτι του και πανηγύρισε μία σπουδαία επιτυχία στην Τούμπα που είχε να γευτεί επτά ολόκληρα χρόνια από την εποχή του... Μπλάνκο!

Έσπασε την κατάρα της Τούμπας μετά από 7 χρόνια!

Η νίκη στην πρεμιέρα των πλέι οφ ήταν σημαντική και συνάμα ιστορική για την ΑΕΚ. Σημαντική γιατί της επέτρεψε να φέρει... τούμπα την κατάσταση στη βαθμολογία των πλέι οφ και να βρίσκεται πλέον εκείνη στην πρώτη θέση (ξεκίνησε ουραγός) και ιστορική αφού οι "κιτρινόμαυροι" μετρούσαν απανωτές αποτυχίες στο άνδρο του ΠΑΟΚ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Συγκεκριμένα είχαν ηττηθεί στις 9 τελευταίες φορές που επισκέφτηκαν το γήπεδο της Τούμπας για το πρωτάθλημα (κανονικη διαρκεια και πλει οφ) και η τελευταία τους επιτυχία καταγράφεται στις 21 Μαρτίου 2010 όταν είχαν επικρατήσει 1-0 με σκόρερ τον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Έσπασε την κατάρα της Τούμπας μετά από 7 χρόνια!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν πάντως λάβουμε υπόψη όλες τις διοργανώσεις, η νίκη της Κυριακής ήταν η πρώτη μετά από εκείνη της σεζόν 2010-2011 όταν η ΑΕΚ είχε πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό των δύο "Δικεφάλων" στην Τούμπα με 1-0, με σκόρερ τον Τραϊανό Δέλλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK