Έσπασε το ρεκόρ του Ρονάλντο ο Χόιλουντ

Ο Δανός έχει βρει τα πατήματά του στο Μάντσεστερ και πλέον καταρρίπτει και ρεκόρ.

Manchester United's Rasmus Hojlund, left, is challenged by Newport's James Clarke during the FA Cup fourth round soccer match between Newport County and Manchester United at the Rodney Parade stadium in Newport, Wales, Sunday, Jan. 28, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's Rasmus Hojlund, left, is challenged by Newport's James Clarke during the FA Cup fourth round soccer match between Newport County and Manchester United at the Rodney Parade stadium in Newport, Wales, Sunday, Jan. 28, 2024. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Ράσμους Χόιλουντ, με το τελευταίο του γκολ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έσπασε ένα μακροχρόνιο ρεκόρ που διατηρούσε μέχρι σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Δανός επιθετικός σκόραρε στη νίκη των Κόκκινων Διαβόλων με 4-3 επί της Γουλβς συμβάλλοντας και εκείνος στην πολύ δύσκολη μάχη που έδωσαν οι παίκτες της Γιουνάιτεντ.

Ο επιθετικός του Τεν Χαχ διπλασίασε το προβάδισμα της Γιουνάιτεντ, μετά την ασίστ που έδωσε στον Μάρκους Ράσφορντ στο πέμπτο λεπτό.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη εμφάνιση στην Premier League στην οποία σκοράρει και δίνει ασίστ. Σε ηλικία 20 ετών και 362 ημερών, ο Δανός είναι ο νεότερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πετυχαίνει αυτό το κατόρθωμα.

Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε κάνει ο 21χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο το 2007.

Το γκολ του Χόιλουντ ήταν επίσης το πρώτο του στο πρωτάθλημα με ασίστ από συμπαίκτη του στη Γιουνάιτεντ. Τα δύο προηγούμενα χτυπήματά του στο πρωτάθλημα είχαν έρθει χωρίς ασίστ, μέχρι την στιγμή που ο Λουκ Σο του σέρβιρε για να σκοράρει.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τεν Χαχ μιλά για Ράσφορντ και Σάντσο

Οι πιο αμφιλεγόμενες μεταγραφές στην ιστορία της F1

News 24/7

24MEDIA NETWORK