Ο Τεν Χαχ μιλά για Ράσφορντ και Σάντσο

Ο Ολλανδός εξήγησε γιατί διαχειρίστηκε διαφορετικά τις δύο περιπτώσεις.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gives instructions to his players during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, Dec. 6, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's head coach Erik ten Hag gives instructions to his players during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, Dec. 6, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Μετά το πειθαρχικό ατόπημα του Ράσφορντ και τον τρόπο που ο προπονητής επέλεξε να το χειριστεί, προέκυψαν πολλές αντιδράσεις συσχετίζοντας ένα παρόμοιο περιστατικό με τον Τζέιντον Σάντσο προτού δοθεί δανεικός πίσω στην Ντόρτμουντ.

Ο Ράσφορντ εντοπίστηκε αργά το βράδυ σε κέντρο διασκέδασης και στην συνέχεια υποστήριξε πως είναι άρρωστος και δεν πήγε στην προπόνηση. Ο σύλλογος του επέβαλε πρόστιμο 650 χιλιάδες λίρες και δεν αγωνίστηκε στο FA Cup με την Νιούπορτ. Ωστόσο, αργότερα ο Ολλανδός ανέφερε πως η υπόθεση είναι ένα εσωτερικό ζήτημα και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αντιθέτως, στην περίπτωση του Σάντσο τα πράγματα πήραν μια άλλη τροπή. Λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων του, ο Άγγλος έμεινε εκτός σε αγώνα με την Άρσεναλ και ο ίδιος δημόσια σχολίασε αρνητικά αυτή την επιλογή. Μετά από αυτό, ο Σάντσο βρέθηκε εκτός πρώτης ομάδας και σε δεύτερο χρόνο ακολούθησε ο δανεισμός του στην Ντόρτμουντ.

Αρκετοί είναι οι φίλαθλοι των “Κόκκινων Διαβόλων” που θεωρούν πως δεν αντιμετώπισε ο Ολλανδός αξιοκρατικά τις υποθέσεις.

Ο Τεν Χαχ σχολίασε αυτά τα επικριτικά σχόλια λέγοντας πως η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως το θέμα ρυθμίστηκε εντός ομάδας στην περίπτωση του Ράσφορντ. Αυτή είναι η μια επιλογή για τους παίκτες της ομάδας. Από την άλλη μεριά, ο Σάντσο βγήκε δημόσια και πήρε θέση ενάντια στον ίδιο τον προπονητή, επομένως εξηγείτε απολύτως η διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Αφήνει Ράσφορντ για Οσίμεν η Παρί

Ματιές Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ σε μέσο της Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK