Εσύ που ποντάρεις στον τελικό του Champions League;

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Champions League στη Λισαβόνα έχει αρχίσει και τα προγνωστικά για τον νικητή στη "μάχη" των Μανδριλένων, δίνουν και παίρνουν.

Εσύ που ποντάρεις στον τελικό του Champions League;

Ρεάλ ή Ατλέτικο; Ατλέτικο ή Ρεάλ; Η πρωταθλήτρια και η κυπελλούχος Ισπανίας μάχονται για τον σπουδαιότερο τίτλο της χρονιάς, σε έναν τελικό που όμοιός του δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία και όσον αφορά τον τελικό νικητή; Οι γνώμες διίστανται.

Πέρα από συναισθηματισμούς και λαμβάνοντας υπόψιν τα αγωνιστικά δεδομένα και μόνο, δύσκολα καταλήγει κάποιος σε ασφαλή συμπεράσματα.

Για όσους αρέσκονται σε μεγαλύτερες αποδόσεις υπάρχει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για anytime σκόρερ στον τελικό "πληρώνει" 2.10, ενώ η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο στην ιδιαίτερα ελκυστική απόδοση του 2.08.

Μία ακόμη καλή επιλογή αποτελεί το ενδεχόμενο να επιτευχθεί το πρώτο γκολ μετά το 28'. Η απόδοση που προσφέρει ο Stoiximan είναι 2.12.

Ο Stoiximan πάντως έχει φροντίσει για τους φίλους του στοιχήματος και τους απαλλάσσει από το άγχος της επιλογής με την ειδική προσφορά "Free Live Bet 25 ευρώ".

Εσύ που ποντάρεις στον τελικό του Champions League;

Τοποθέτησε ΤΩΡΑ ένα μονό στοίχημα σε απόδοση πάνω από 1.50 στον αγώνα Ρεάλ - Ατλέτικο M. έως και την έναρξη του αγώνα και το επόμενο σου στοίχημα στο LIVE του αγώνα θα σου επιστραφεί εάν δεν κερδίσει, με ποντάρισμα έως 25 ευρώ!

Τι περιμένεις;

News 24/7

24MEDIA NETWORK