Eταξε πριμ ο Σαλευρής

Τo παρόν στην πρωινή προπόνηση της Καλλιθέας έδωσε την Τρίτη ο Νίκος Σαλευρής. Ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας θέλησε να θέσει προ των ευθυνών τους τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε η ομάδας να αρχίσει να ανεβαίνει στη βαθμολογία. Παράλληλα ο κύριος Σαλευρής υποσχέθηκε στους παίκτες έξτρα πριμ σε περίπτωση που τα αποτελέσματα στους επόμενους τρεις αγώνες πρωταθλήματος (με Πανιώνιο και Λεβαδειακό εκτός και με Ακράτητο εντός) είναι θετικά.

Eταξε πριμ ο Σαλευρής
Τo παρόν στην πρωινή προπόνηση της Καλλιθέας έδωσε την Τρίτη ο Νίκος Σαλευρής. Ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας θέλησε να θέσει προ των ευθυνών τους τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε η ομάδα να αρχίσει να ανεβαίνει στη βαθμολογία. Παράλληλα, ο κύριος Σαλευρής υποσχέθηκε στους παίκτες έξτρα πριμ σε περίπτωση που τα αποτελέσματα στους επόμενους τρεις αγώνες πρωταθλήματος (με Πανιώνιο και Λεβαδειακό εκτός και με Ακράτητο εντός) είναι θετικά.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Στόικο Μλαντένοφ είχε πολλή όρεξη και στις δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα). Ο Βούλγαρος τεχνικός "έτρεξε" πολύ τους παίκτες του μετά το διήμερο ρεπό και αυτό γιατί ο αγώνας με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θεωρείται καθοριστικός. Στο πρόγραμμα πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός φυσικά του Τσίγκα.

Στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, η Καλλιθέα θα έχει και την υποστήριξη των οπαδών της οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη Θύρα 1.

***Στο ΔΣ της Δευτέρας ο Νίκος Σαλευρής ζήτησε από τους συνεργάτες του καλύτερη οργάνωση της οικογενειακής κερκίδας. Επίσης ανακοίνωσε ότι από τον αγώνα με τον Ακράτητο θα ξεκινήσει η λειτουργία της οικογενειακής κερκίδας.

*** Οι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν την Τρίτη δόσεις συμβολαίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK