Εθνική Αγγλίας: Ο Μάντισον τέθηκε εκτός 26αδας από τον Σάουθγκεϊτ ενόψει Euro

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέλεξε να αφήσει εκτός τον Τζείμς Μάντισον από την προεπιλογή της Εθνικής Αγγλίας και ο παίκτης της Τότεναμ δεν θα βρεθεί εν τέλει στο Euro.

Tottenham's James Maddison is disappointed after Micky van de Ven's goal was disallowed for offside after VAR examination during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, April 28, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
(AP Photo/Kin Cheung) AP

Η Εθνική Αγγλίας συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Euro και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, έχοντας την υποχρέωση να περιορίσει τον αριθμό παικτών της αποστολής από 33 σε 26, επέλεξε να "κόψει" τελικά τον Τζέιμς Μάντισον της Τότεναμ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός των Σπιρουνιών θεωρούταν πως έχει ελπίδες να βρεθεί στην αποστολή που θα ταξίδευε στην Γερμανία, ωστόσο φαίνεται να μην έπεισε τον ομοσπονδιακό προπονητή έχοντας βέβαια να αντιμετωπίσει τεράστιο ανταγωνισμό για την θέση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης της Λέστερ αναμενόταν να αγωνιστεί απέναντι στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο την Ισλανδία, αλλά από την στιγμή που αυτό δεν είναι δυνατό ο Τζάροντ Μπόουεν είναι εκείνος που υποστηρίζεται πως θα καλύψει την θέση του.

Παράλληλα, ο Σάουθγκεϊτ χρειάζεται να αφήσει ακόμα 6 παίκτες εκτός αποστολής και αναμφίβολα θα προκύψουν και άλλες τρανταχτές αποχωρήσεις δεδομένου και του τεράστιου ανταγωνισμού που επικρατεί στα ""Τρία Λιοντάρια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK