Εθνική Αγγλίας: Ο Μπόουεν παρότρυνε τον πατέρα του να κρύψει τις σημαίες της Εθνικής ομάδας

Ο πατέρας του Τζάροντ Μπόουεν μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας ακολούθησε με ένα τροχόσπιτο το ταξίδι της Εθνική Αγγλίας στο φετινό Euro, ωστόσο ο παίκτης της Γουέστ Χαμ τον παρότρυνε να κρύψει τις σημαίες της ομάδας για λόγους ασφαλείας.

Εθνική Αγγλίας: Ο Μπόουεν παρότρυνε τον πατέρα του να κρύψει τις σημαίες της Εθνικής ομάδας
Ο Τζαρόντ Μπόουεν με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ AP

Πολλοί φίλαθλοι της Εθνικής Αγγλίας ταξίδεψαν στη Γερμανία προκειμένου να στηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας, όμως ένας συγκεκριμένος φίλαθλος έχει τραβήξει τα βλέμματα. Πρόκειται για τον πατέρα του Τζάροντ Μπόουεν, ο οποίος ταξίδεψε οδικώς με ένα τροχόσπιτο από την Αγγλία μέχρι τα στάδια του φετινού Euro, όμως παρά τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που τον διακατέχει, ο παίκτης της Γουέστ Χάμ τον παρότρυνε να κρύψει τις σημαίες της ομάδας για λόγους ασφαλείας.

Ο πατέρας του Άγγλου διεθνή ταξίδεψε εκατοντάδες χιλιόμετρα μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας προκειμένου να βρεθεί στο πλάι του γιού του όμως ο Μπόουεν θέλει πρωτίστως να προστατέψει τον πατέρα του από τυχόν επεισόδια, με τον ίδιο να δηλώνει: "Δεν εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο μου. Δεν μπορεί να το πλησιάσει".

"Απλά είχε έρθει, δεν ξέρω πού ήταν για να είμαι ειλικρινής. Απλά το παρκάρει (το τροχόσπιτο) κάπου.

Του είπα να κατεβάσει τις σημαίες της Αγγλίας, ώστε να μην σπάσουν τα παράθυρα, σε περίπτωση που έρθουν "λάθος" οπαδοί.

Ήταν μεγάλες μέρες γι' αυτούς, αλλά το ευχαριστήθηκαν, αλλά με τέσσερις από αυτούς μπορούν όλοι να οδηγήσουν κατά μήκος της διαδρομής και να εναλλάσσονται στην οδήγηση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK