Εθνικό διαβατήριο

Εθνικό διαβατήριο
Σε πολύ καλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Η συγκομιδή μας ήταν τρία γκολ που προήλθαν από τους Ντέμη Νικολαϊδη, Γιάννη Αναστασίου και Κώστα Κωνσταντινίδη.

Αναλυτικά η παρουσία της "γαλανόλευκης" ομάδας


Βέλγιο

Αλέκος Κακλαμάνος (Σταντάρ Λιέγης): Σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του παίκτη μας στην εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με αντίπαλο την Γκένκ και σκορ 1-1. Ηταν στην αρχική εντεκάδα, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Εγινε αλλαγή στα μισά της επανάληψης.

Γαλλία

Ακης Ζήκος (Μονακό): Και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης ήταν παρών ο Ελληνας παίκτης, στην απρόσμενη εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Λιλ με 1-0. Μάλιστα βρέθηκε αντίπαλος με τον έτερο εκπρόσωπο μας στα γαλλικά γήπεδα, Στάθη Ταβλαρίδη. Είχε αρκετά καλή απόδοση και έπαιξε σε όλο το παιχνίδι.

Στάθης Ταβλαρίδης (Λιλ): Πολύ καλά σημάδια συνεχίζει να δείχνει με την νέα του φανέλα ο νεαρός αμυντικό μας που ήταν πολύ θετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, στο πλαίσιο της σπουδαίας εκτός έδρας επικράτησης του συλλόγου του επί των Μονεγάσκων. Αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του ματς.

Γερμανία

Κώστας Κωνσταντινίδης (Αννόβερο): Δυναμική παρουσία του Ελληνα παίκτη στην εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με τη Λεβερκούζεν, στην οποία βρέθηκε στη βασική εντεκάδα και έμεινε σε αυτή σε όλον τον αγώνα. Ο Κωνσταντινίδης κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 48ο λεπτό έκανε το 2-0 για την ομάδα του, σκορ το οποίο όμως δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν οι γηπεδούχοι.

Γιάννης Αμανατίδης (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης): Με την ομάδα του να βρίσκεται σε ανοδική πορεία, παρά την ισοπαλία της με την Χάνσα Ρόστοκ, ο νεαρός διεθνής επιθετικός μας ήταν παρών από την αρχή του παιχνιδιού. Βρέθηκε κοντά στο γκολ όμως δεν μπόρεσε να το κάνει πράξη. Επαιξε σε όλο το ματς.

Ισπανία

Ντέμης Νικολαϊδης (Ατλέτικο Μαδρίτης): Μοναδική καλή παρουσία των "ροχιμπλάνκος" ήταν ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος δεν φαίνεται να θέλει να χάσει την επαφή του με τα δίχτυα, αφού και πάλι σκόραρε. Μπορεί οι επισκέπτες στο "Καμπ Νου" να ηττήθηκαν με 3-1 από μία σαφώς ανώτερη Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο "Ντεμίνιο" έδωσε το ...στίγμα του, όταν στο 22ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε μία σέντρα που του έγινε από τα πλάγια και με ένα δύσκολο σουτ, έστειλε την μπάλα μέσα από τη γραμμή του τέρματος. Επαιξε σε όλο τον αγώνα και ήταν με διαφορά ο καλύτερος, ενώ ήταν ιδιαίτερα κινητικός.

Ιταλία

Τραϊανός Δέλλας (Ρόμα): Στην βασική εντεκάδα ήταν ο παίκτης μας έχοντας αρκετά καλή απόδοση. Επαιξε σε όλο το ματς, ωστόσο η ομάδα του "κόλλησε" στο 0-0 εκτός έδρας με αντίπαλο την Ανκόνα.

Ζήσης Βρύζας (Φιορεντίνα): Ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ο διεθνής επιθετικός μας στο εντός έδρας ισόπαλο με σκορ 1-1 ματς contra στην Βιτσέντζα. Δεν μπόρεσε να προσφέρει και πολλά πράγματα.

Γιώργος Καραγκούνης (Ιντερ): Εντός έδρας ήττα για την Ιντερ από την Ουντινέζε με 1-2και συμμετοχή του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Μάλιστα ο Καραγκούνης είχε πολύ καλή απόδοση στο διάστημα που έπαιξε και χειροκροτήθηκε ιδιαίτερα.

Ολλανδία

Γιάννης Αναστασίου (Αγιαξ): Τελικά την επαφή του με τα δίχτυαδεν μπορεί να την χάσει. Ο Ελληνας επιθετικός στην δεύτερη κιόλαςεμφάνιση του με τη φανέλα του "Αίαντα" κατάφερε να σκοράρει και να έχει εξαιρετική παρουσία. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Φόλενταμ με σκορ 2-0, με τον Αναστασίου να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά μόλις στο 12ο λεπτό.

Γιώργος Σαμαράς (Χέρενφεεν): Μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Βίλεμ που έληξε ισόπαλη 1-1, μη μπορώντας να προσφέρει πολλά πράγματα.


News 24/7

24MEDIA NETWORK