Ετό: "Ο Γουόμε ήταν σίγουρος"

Το Καμερούν υποδέχθηκε την Αίγυπτο το Σάββατο και με νίκη θα έπαιρνε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που θα συνέβαινε για έκτη φορά, αριθμός ρεκόρ για την Αφρική. Οι δύο ομάδες όμως έμειναν στο 1-1, με τα "αδάμαστα λιοντάρια" να χάνουν πέναλτι στο τελευταίο λεπτό.

Ετό: "Ο Γουόμε ήταν σίγουρος"
Το Καμερούν υποδέχθηκε την Αίγυπτο το Σάββατο και με νίκη θα έπαιρνε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που θα συνέβαινε για έκτη φορά, αριθμός ρεκόρ για την Αφρική. Οι δύο ομάδες όμως έμειναν στο 1-1, με τα "αδάμαστα λιοντάρια" να χάνουν πέναλτι στο τελευταίο λεπτό. Ο άστοχος ήταν ο αμυντικός της Ίντερ, Πιέρ Γουόμε. Ο συμπατριώτης του και στράικερ της Μπαρτσελόνα, Σαμουέλ Ετό, έφερε στο προσκήνιο εκείνα τα κρίσιμα δευτερόλεπτα...

" Πολλοί απορούν γιατί δεν εκτέλεσα το πέναλτι. Πήγα προς τη μπάλα αλλά με πλησίασε ο Γουόμε και μου είπε πως ήταν απόλυτα σίγουρος πως θα σκοράρει και έτσι τον άφησα. Δεν τα κατάφερε αλλά πρέπει να δεχτούμε πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σκληρό βέβαια να τα έχεις όλα στα χέρια σου και στο τελευταίο λεπτό να τα πετάς. Λυπάμαι για τη χώρα μου, τους συμπαίκτες μου και τον εαυτό μου".

Όσο για το αντίδοτο... " Υπάρχει μόνο ένα φάρμακο και αυτό είναι η καλή πορεία στο Κόπα Άφρικα. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε καλά δεδομένου ότι αυτό θα δώσει μεγάλη ώθηση σε όλους τους Καμερουνέζους".

Να σημειώσουμε πως από τον όμιλο του Καμερούν, την πρόκριση για τα γήπεδα της Γερμανίας πήρε η Ακτή Ελεφαντοστού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK