Έτοιμοι για ανακοινώσεις

Δύο μεταγραφές βρίσκονται στα σκαριά για τον ΠΑΟΚ. Ο μέσος σε πρώτο πλάνο, τι γίνεται με ανανεώσεις και αποχωρήσεις.

Έτοιμοι για ανακοινώσεις

Ο Ραζβάν Ρατς ήταν μόνο η αρχή για τον ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ζήσης Βρύζας, ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες τους έχουν προχωρήσει την προεργασία σε τέτοιο βαθμό, που κάποιες πληροφορίες χθες (17/6) το βράδυ ανέφεραν πώς η ΠΑΕ είναι έτοιμη να ανακοινώσει δύο ακόμη μεταγραφές μέχρι την Παρασκευή, οι οποίες θα συνδυαστούν με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.

Σε πρώτο πλάνο ο μέσος

Τα μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ είναι τόσο προχωρημένα που οι πληροφορίες ανέφεραν ότι χθες (17/6) το απόγευμα ο "Δικέφαλος" θα γνωστοποιούσε συμφωνία για την απόκτηση ξένου μέσου σε καλή ηλικία, κάτι που δεν συνέβη τελικά. Είναι, όμως, πολύ πιθανό αυτό να γίνει σήμερα (18/6).

Ανανεώσεις και αποχωρήσεις

Στην πρώτη γραμμή για τον ΠΑΟΚ βρίσκονται και τα ζητήματα των ανανεώσεων (με σημαντικότερη αυτή του Στέφανου Αθανασιάδη), αλλά και των αποδεσμεύσεων. Το θέμα του Σανθ Χακόμπο απασχολεί έντονα και στον "Δικέφαλο" περιμένουν να δουν τι θα προκύψει από τις επαφές του με την Τενερίφη ή άλλη ισπανική ομάδα για να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας μαζί του. Ακόμη, εξέλιξη αναμένεται και με την περίπτωση του Νίκου Σπυρόπουλου ο οποίος έχει ήδη πάρει το μήνυμα από τον ΠΑΟΚ και ψάχνει ομάδα.Επιπλέον, πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον των Λίνο και Βούκιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK