"Έτοιμοι για το καλύτερο στη Νέα Σμύρνη" δηλώνει ο Βλάχος

Είναι ίσως η πρώτη φορά από την αρχή της περιόδου που ο ΟΦΗ θα παραταχθεί σε ένα ματς δίχως σπουδαία αγωνιστικά προβλήματα. Τιμωρίες δεν υφίστανται, ενώ τα προβλήματα με τους τραυματισμούς ολοένα και λύνονται. Λογικό οπότε είναι ο Βαγγέλης Βλάχος να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

"Έτοιμοι για το καλύτερο στη Νέα Σμύρνη" δηλώνει ο Βλάχος
Είναι ίσως η πρώτη φορά από την αρχή της περιόδου που ο ΟΦΗ θα παραταχθεί σε ένα ματς δίχως σπουδαία αγωνιστικά προβλήματα. Τιμωρίες δεν υφίστανται, ενώ τα προβλήματα με τους τραυματισμούς ολοένα και λύνονται. Λογικό οπότε είναι ο Βαγγέλης Βλάχος να αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Συνιστά προσοχή στο ματς της Νέας Σμύρνης με αντίπαλο τον Πανιώνιο, όμως ευελπιστεί πως οι "μελανόλευκοι" θα συνεχίσουν το θετικό σερί τους, που διακόπηκε προ 15νθημέρου.

" Είναι σημαντικό για την ομάδα μας ότι επιστρέφουν παίκτες. Δεν έχουμε τιμωρίες και τα προβλήματα τραυματισμών έχουν ελαχιστοποιηθεί. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για τον αγώνα της Κυριακής. Για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς. Θα έλεγα ότι είναι αγώνας-κλειδί. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος διαθέτει καλή ομάδα. Η θέση που κατέχει στη βαθμολογία είναι πλασματική. Κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο το καλό μας πρόσωπο " υπογράμμισε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Η δήλωση πάντως που ξεχώρισε στη συνέντευξη Τύπου ήταν εκείνη που αφορούσε τους παίκτες που θα μείνουν στην ομάδα τον Ιανουάριο. Ουσιαστικά ο Βλάχος ανακοίνωσε πως ορισμένοι από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του από το καλοκαίρι θα αποτελέσουν παρελθόν. " Η θέση μου για την ομάδα είναι ίδια. Ήρθα στον ΟΦΗ για να δημιουργήσω μαζί με την διοίκηση μια δυνατή ανταγωνιστική ομάδα ". Σε αυτούς πάντως δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αδάμος, ο οποίος -λογικά- θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK