Έτσι αποχαιρέτησε την Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν

Είναι πλέον και επίσημο. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που έκανε γνωστό με ποστάρισμα του στο Instagram. Ποιους ευχαρίστησε την ανακοίνωση του.

United's Zlatan Ibrahimovic, right, celebrates with teammate Paul Pogba after winning the soccer Europa League final between Ajax Amsterdam and Manchester United at the Friends Arena in Stockholm, Sweden, Wednesday, May 24, 2017. United won 2-0. (AP Photo/Martin Meissner)
ibrahimovic pogba AP IMAGES

Τελικά και καπνός υπάρχει και φωτιά. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκλεισε τον κύκλο του στην Αγγλία και την Γιουνάιτεντ, ενώ ετοιμάζεται να αλλάξει ήπειρο με σκοπό να φορέσει τη φανέλα των LA Galaxy.

Με μήνυμα του στο Instagram, ο 36χρονος επιθετικός επιβεβαίωσε μόνον ότι φεύγει και όχι που θα πάει, ευχαριστώντας συγκεκριμένα... πρόσωπα.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του:

" Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και ήρθε η στιγμή να προχωρήσω μετά από δυο φανταστικά χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους οπαδούς, την ομάδα, τον προπονητή, το τιμ μου και όλους όσους ήταν κομμάτι της ιστορίας μου στον σύλλογο".

AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK