Έτσι κλήθηκε ο Σέργιος

Δείτε πώς κλήθηκε ο Μάνος Σέργιος από τον Φερνάντο Σάντος, την θέση που αγωνίζεται, πώς προπονείται και τι λένε οι διεθνείς για τον ίδιο.

Έτσι κλήθηκε ο Σέργιος

Tον ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος το πρωί της Δευτέρας μαζί με άλλους 23 διεθνείς ενόψει του Μουντιάλ και αμέσως άρχισε το ψάξιμο για την περίπτωσή του. Άγνωστος σε όλους, αλλά αρκετά ικανός στα μάτια του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, ώστε να φορέσει την "γαλανόλευκη".

Ο Μάνος Σέργιος -περί ου ο λόγος- βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο 48ωρο. Εντέλει, το όλο μυστήριο λύθηκε, αφού το παρακάτω βίντεο φανερώνει τα πάντα σχετικά με την περίπτωσή του.

Πώς κλήθηκε από τον Τάκη Φύσσα, ποιες ήταν οι αντιδράσεις του, πώς τον αντιμετώπισαν οι διεθνείς και τι λένε για τον ίδιο. Παράλληλα, υπάρχουν και αρκετά στιγμιότυπα με τον ίδιο στις προπονήσεις της Εθνικής.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ούτε και... σάλτσες. Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας και δείτε να ξετυλίγεται το κουβάρι για τον Μάνο Σέργιο, τον 33χρονο που έμελλε να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK