Έτσι σκέφτεται η Ρεάλ να κάνει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ... Αλφόνσο Ντέιβις, τι λέει η Λίβερπουλ

Μετά από την προσπάθεια ενίσχυσης της αριστερής πλευράς της άμυνας με τον Ντέιβις η Ρεάλ κοιτάζει προς τον Αλεξάντερ-Άρνολντ και για τη δεξιά.

Έτσι σκέφτεται η Ρεάλ να κάνει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ... Αλφόνσο Ντέιβις, τι λέει η Λίβερπουλ

Πολλοί θεωρούν πως ο Αλφόνσο Ντέιβις θα είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι. Οι Μαδριλένοι εκμεταλλεύονται το γεγονός πως το συμβόλαιο του Καναδού εκπνέει το '25 οπότε με την τακτική του "στραγγαλισμού" θέλουν να αναγκάσουν την Μπάγερν να πουλήσει όσο όσο τον παίκτη αρκεί να μην το χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, προκύπτει ανάλογη υπόθεση με πρωταγωνίστρια ξανά την Ρεάλ και την Λίβερπουλ με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Ο Άγγλος μπακ επίσης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το '25 με τους Κόκκινους και σύμφωνα με την πληροφόρηση που μεταφέρει ο διεθνής Τύπος στην ισπανική πρωτεύουσα παρακολοθούν τις εξελίξεις.

Για την ιστορία, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η Λίβερπουλ δεν έχει κάνει κίνηση για να μιλήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για νέο συμβόλαιο. Επίσης, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι οι Άγγλοι δεν έχουν καμία διάθεση να πουλήσουν τον Τρεντ-Αλεξάντερ, ενώ ούτε κάτι από τις βλέψεις/σκέψεις του παίκτη έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK