Έτσι θα τιμήσουν 30.000 οπαδοί της Φιορεντίνα τον Αστόρι την ώρα του αγώνα!

Η Φιορεντίνα δίνει την Κυριακή το πρώτο της παιχνίδι μετά τον τραγικό χαμό του Νταβίντε Αστόρι και πάνω από 30.000 κόσμος θα τον τιμήσει στο "Φράνκι" με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Διαβάστε το story.

Έτσι θα τιμήσουν 30.000 οπαδοί της Φιορεντίνα τον Αστόρι την ώρα του αγώνα!

Το Φιορεντίνα-Μπενεβέντο με το οποίο ανοίγει η αυλαία στα κυριακάτικα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Serie A δεν είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν μία εβδομάδα νωρίτερα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών ο Νταβίντε Αστόρι από καρδιακή ανακοπή, με τους οπαδούς της Φιορεντίνα να τον αποχαιρετούν την περασμένη Πέμπτη όπου έγινε η κηδεία του και να ετοιμάζονται να τιμήσουν τη μνήμη του με ξεχωριστό τρόπο στο πρώτο ματς που γίνεται μετά το θάνατό του.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Premium Sport HD", το τελευταίο αντίο των τιφόζι της Φιορεντίνα στον αδικοχαμένο αρχηγό της ομάδας τους θα γίνει με τρεις τρόπους: με μία καρδιά, χιλιάδες μπαλόνια και μία τεράστια χωρογραφία.

Έτσι θα τιμήσουν 30.000 οπαδοί της Φιορεντίνα τον Αστόρι την ώρα του αγώνα!

Συγκεκριμένα, με το που σφυρίξει ο διαιτητής την έναρξη του αγώνα Φιορεντίνα-Μπενεβέντο, μία μωβ καρδιά θα αφεθεί ελεύθερη από την βεράντα του πύργου του Maratona και ταυτόχρονα οι οπαδοί θα αφήσουν ελεύθερα στον αέρα 5.000 μωβ μπαλόνια με το Νο 13 γραμμένο πάνω σε αυτά.

Οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν δώσει εντολή να μην ακουστεί ούτε... κιχ στο ενός λεπτού σιγή για τον Αστόρι ενώ θα δημιουργηθεί και μία σούπερ χωρογραφία με χιλιάδες σημαίες που θα συνθέσουν ένα σχέδιο προς τιμήν του αδικοχαμένου αρχηγού.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το "Αρτέμιο Φράνκι" θα ξεχειλίζει από συγκίνηση την Κυριακή, σε ένα παιχνίδι όπου η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαιτέρως βαριά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK