Έτσι θέλουν τον νέο τεχνικό διευθυντή

Ποια τα κριτήρια που έχουν βάλει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την επιλογή του ανθρώπου που θα αναλάβει να υλοποιήσει τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν και η "συνδεσή" του με τον προπονητή.

-   / 30  SUPERLEAGUE
- / 30 SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική του ευθεία. Το όνομα του "εκλεκτού" μπορεί ακόμη να μην έχει γνωστοποιηθεί, ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες για το προφίλ του έχουν διαρρεύσει. Κατ' αρχήν να αναφέρουμε ότι οι υποψήφιοι για την θέση είναι τρεις-τέσσερις ξένοι, στους οποίους έχουν καταλήξει οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ και, πλέον, το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με κάποιον απ’ αυτούς.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου, λοιπόν, θέλουν ο νέος τεχνικός διευθυντής να πληροί μια σειρά από προϋποθέσεις και ουσιαστικά να αναλάβει έναν πολλαπλό ρόλο στην ομάδα. Να έχει, δηλαδή, την τεχνογνωσία για να βοηθήσει ως προς την περαιτέρω ανάπτυξη των Ακαδημιών, να μπορεί να οργανώσει σωστά το τμήμα σκάουτινγκ, να έχει τις γνωριμίες ώστε να συμμετέχει ενεργά στις αγοραπωλησίες παικτών, αλλά και να έχει την προσωπικότητα για να κερδίσει τον σεβασμό των παικτών.

Πρέπει να σημειωθεί δεν αποκλείεται να επιτευχθεί συμφωνία "πακέτο" και με προπονητή. Μάλιστα, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ θέλουν –αν είναι δυνατόν- στο παρελθόν οι δυο τους να έχουν συνεργαστεί, ώστε να υπάρχει ήδη χημεία μεταξύ τους και να είναι πιο εύκολη η συμβίωσή τους στην Τούμπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK