"Εβαλαν τον Γκαρθία να δαγκώσει τα χείλη του"

Ο ΠΑΟΚ, μέσω του διευθυντή επικοινωνίας του Κυριάκου Κυριάκου "απάντησε" στον Ολυμπιακό σχετικά με τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Όσκαρ Γκαρθία τραυματισμένο στο χείλος.

"Εβαλαν τον Γκαρθία να δαγκώσει τα χείλη του"
kuriakos paok EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του διευθυντή επικοινωνίας, Κυριάκου Κυριάκου "απάντησε" στην ενέργεια του Ολυμπιακού να δημοσιεύσει φωτογραφίες που φαίνεται ο Γκαρθία τραυματισμένος με αίματα στο άνω χείλος.

Νωρίτερα, είχαν διαρρεύσει σε μερίδα του Τύπου άλλες φωτογραφίες, μία εκ των οποίων χρησιμοποιεί ο Κυριάκος στο post του, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει: "Κανένας τραυματισμός, από κανένα ρολό, που καμία λήψη δεν δείχνει να πέφτει σ´εκείνο το σημείο. Μόνο θλίψη για έναν άνθρωπο, που αντί να φέρει ποδοσφαιρικό πολιτισμό από την γενέτειρά του, έγινε υποχείριο ενός συλλόγου που τον βάζει να δαγκώνει τα χείλη του.

Βρείτε όποιον τρόπο θέλετε να βιάσετε την κοινή λογική και την εικόνα, όπως συνηθίσατε να κάνετε. Ανοίξτε ομπρέλα, έπιασε ψιλόβροχο, δεν σας φτύνουν! Ο «βασιλιάς είναι γυμνός»...

Αύριο στις 16:00 αποδείξτε μας πως το τηλεκατευθυνόμενο ρολό έφτασε εκεί. Φέρτε και την κυρία που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες να μας πει και τη δική της άποψη.

Φέρτε ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ ελάτε, γιατί δεν λειτουργεί και το Δελφινάριο!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK