Έβερτον: Ο λόγος που θα απουσιάσει όλη η διοίκηση από το ματς με την Σαουθάμπτον

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα περισσότερα βρετανικά μίντια πως η διοίκηση της Έβερτον δεν θα είναι στο ματς με την Σαουθάμπτον.

Everton's head coach Frank Lampard looks down as he arrives to take his seat on the bench before the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Φρανκ Λάμπαρντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Πρωτόγνωρο για την Αγγλία, αλλά συμβαίνει όπως μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα. Συγκεκριμένα, στο ματς με την Σαουθάμπτον, εντός έδρας, θα απουσιάσουν τα μεγάλα κεφάλια της διοίκησης της Έβερτον.

Μεταξύ των μίντια που παίζουν την είδηση είναι το BBC. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση της ομάδας θα υπακούσει στη συμβουλή της ομάδας ασφαλείας.

Οι υπεύθυνοι έχουν αναφέρει στους διοικούντες ότι θα πρέπει να μείνουν μακριά από το ματς, διότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλειά τους.

Η Έβερτον βρίσκεται στην 18η θέση και οι υπεύθυνοι ασφαλείας φοβούνται πως η διοίκηση μπορεί να κινδυνέψει σε περίπτωση που υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο λόγω της κρίσης που επικρατεί στο κλαμπ.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Είχε ταράξει τα νερά με Πρίγιοβιτς, τινάζει τα πάντα στον αέρα για τον Λίο

Ο Σάντος την είπε στον Ρονάλντο μπροστά σε όλους μέσα στ' αποδυτήρια

Ρούνεϊ: Τζέντλεμαν ο Άγγλος όταν ρωτήθηκε για το αν θα αναλάβει την Έβερτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK