Μέσι: Είχε ταράξει τα νερά με Πρίγιοβιτς, τινάζει τα πάντα στον αέρα για τον Λίο

Άλλη μία ομάδα της Σ. Αραβίας φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Λιονέλ Μέσι μετά από την Αλ Χιλάλ. Η διαπλοκή με Μέντες και Πρίγιοβιτς.

Argentina's Lionel Messi holds the trophy after winning the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Όσο ο Λιονέλ Μέσι δεν ανανεώνει με την Παρί Σεν Ζερμέν τόσο θα φουντώνουν οι φήμες και της περί δικής του μετακόμισης στην Σαουδική Αραβία. Ήδη, δημοσιεύματα θέλουν τον Αργεντινό να ενδιαφέρει την Αλ Χιλάλ η οποία φέρεται να του δίνει πολλά περισσότερα απ' αυτά που παίρνει ο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ.

Τις τελευταίες ώρες στον ισπανικό Τύπου έχει κάνει την εμφάνισή της άλλη μία ομάδα που παρουσιάζεται έτοιμη να μπει στην επιχείρηση μεταφοράς του ταλέντου του Μέσι σε άλλη ήπειρο. Αυτή είναι η Αλ Ιτιχάντ. Πρόκειται για κλαμπ της Τζέντα το οποίο προπονεί ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι ο αγαπημένος/και πρώτος πελάτης του πρώην πλέον μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες. Η MARCA στο ρεπορτάζ της αναφέρει πως η Αλ Ιτιχάντ μπορεί να φτάσει και τα 350.000.000 ευρώ ετησίως για να πείσει τον GOAT να πει το μεγάλο "ναι".

Από την Αλ Ιτιχάντ έχουν περάσει ποδοσφαιριστές γνωστοί στο ελληνικό κοινό όπως ο Πρίγιοβιτς και ο Γκάρι Ροντρίγκες στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα

Τότεναμ: Η διοίκηση αποφάσισε να "φάει" τον ηρώα του UCL

Άρσεναλ: Τινάζει την (προσωπική της) μπάνκα για τον Μούντρικ

Μπέλιγχαμ: Η επιχείρηση της Ρεάλ να πάρει τον Άγγλο είναι η ακριβότερη στην ιστορία της

News 24/7

24MEDIA NETWORK