Έβγαλε στη σέντρα τον αντάρτη Βεράτι με μία φωτογραφία!

O Μάρκο Βεράτι έχει σηκώσει... μπαϊράκι θέλοντας να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα όμως η Παρί όχι μόνο δεν συζητάει το ενδεχόμενο πώλησης αλλά φροντίζει να τον... εκθέτει!

Paris Saint-Germain's Marco Verratti runs with the ball front of Angers' Ismael Traore during the French Cup 2017 Final soccer match, between Paris Saint-Germain (PSG) and Angers at Stade de France in Saint Denis, north of Paris, France, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint-Germain's Marco Verratti runs with the ball front of Angers' Ismael Traore during the French Cup 2017 Final soccer match, between Paris Saint-Germain (PSG) and Angers at Stade de France in Saint Denis, north of Paris, France, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francois Mori) AP

"Δεν γυρίζω στο Παρίσι, θέλω να παίξω στους μπλαουγκράνα", φέρεται να έχει δηλώσει εδώ και μερικές ημέρες ο Μάρκο Βεράτι επιχειρώντας από την πλευρά του να φτάσει την κατάσταση στα... άκρα και να πιέσει την Παρί να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, όμως φαίνεται πως δεν τραβάει μόνο εκείνος το σχοινί.

Το ίδιο κάνει και η απέναντι πλευρά, με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν να εμφανίζονται στην παρούσα φάση αδιάλλακτοι όσον αφορά στην πώλησή του (θέλουν μάλιστα να του ανανεώσουν το συμβόλαιο που λήγει το 2021 με αυξημένες αποδοχές) και μάλιστα να προβαίνουν σε "αντίποινα" για να τον αφήσουν έκθετο στα μάτια των οπαδών.

Έβγαλε στη σέντρα τον αντάρτη Βεράτι με μία φωτογραφία!

Αυτό το έκαναν μέσω μίας φωτογραφίας του, με τον 24χρονο Ιταλό αμυντικό μέσο να επιλέγεται από τους διοικούντες τον γαλλικό σύλλογο ως το πρόσωπο της καμπάνιας για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-18, δείχνοντάς του με αυτό τον τρόπο πως δεν πάει... πουθενά!

Να σημειώσουμε βέβαια πως ο μάνατζερ του Βεράτι περιμένει τηλεφώνημα από τον αθλητικό διευθυντή της "Μπάρσα" για μία συνάντησή τους μέσα στις προσεχείς ημέρες και ίσως τότε να έχουμε νέα επεισόδια στο σήριαλ...

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

News 24/7

24MEDIA NETWORK