Εξετάζει το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας ο εισαγγελέας!

Με εισαγγελική εντολή εξετάζεται πλέον και η ανθρωποκτονία ως πιθανή αιτία θανάτου του Νταβίντε Αστόρι, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για παθολογικά αίτια.

Εξετάζει το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας ο εισαγγελέας!
MARIUS BECKER/DPA VIA AP

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ιταλικά ΜΜΕ, ο εισαγγελέας ανακοίνωσε την διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας αναφορικά με τα αίτια θανάτου του Νταβίντε Αστόρι, χωρίς μάλιστα να αποκλείει ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας!

Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα και να πρόκειται απλώς για μια τυπική διαδικασία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο ξαφνικός θάνατος του Αστόρι οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Τα πράγματα όμως θα γίνουν πιο ξεκάθαρα έπειτα από τις απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις και τη νεκροψία.

" Έχουμε ξεκινήσει την απαραίτητη έρευναώστε να εξεταστείτο ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας. Θα γίνει η αυτοψία και θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή μας" ανέφερε ο επικεφαλής της εισαγγελίας του Ούντινε, Αντόνιο ντε Νικολό στο Rai.

Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης θα παραδοθούν στον εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να συγκεντρωθούν οι καταθέσεις τόσο των ποδοσφαιριστών των "βιόλα", όσο και των υπαλλήλων του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK