Eξι εβδομάδες χωρίς Νέβιλ η Μάντσεστερ

Eξι εβδομάδες χωρίς Νέβιλ η Μάντσεστερ
Τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα απουσιάσει ο Γκάρι Νέβιλ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου. Ο αμυντικός των "κόκκινων διαβόλων" υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης για το προαναφερθέν διάστημα. Ο 30χρονος άσος είχε τραυματιστεί στο μηρό, στη διάρκεια του αγώνα της 24ης Αυγούστου με την ουγγρική Ντέμπρετσεν για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τέσσερις εβδομάδες.

Ο Νέβιλ ήλπιζε ότι θα κάνει την επανεμφάνισή του στον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με την Μπλάκμπερν, ωστόσο τραυματίστηκε ξανά στη χθεσινή προπόνηση, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι.

"Θα χρειαστεί ένα μήνα για να αναρρώσει από την επέμβαση και στη συνέχεια άλλες δύο ή τρεις εβδομάδες, προκειμένου να ξαναβρεί τη φυσική κατάστασή του. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα, αλλά σκεφτόμαστε ότι η επέμβαση ήταν η καλύτερη λύση" δήλωσε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 76 φορές διεθνής αμυντικός, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση στα μέσα Νοεμβρίου, θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2006 (8/10 με Αυστρία και 12/10 με Πολωνία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK