Έξω Χαριστέας, μέσα Ονουάτσι

Με είκοσι ποδοσφαιριστές έφυγε στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου η αποστολή του Παναιτωλικού για τα Γιάννενα. Με βάση δε, όσα έδειξε στις προπονήσεις ο Τεννές, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει ο Ονουάτσι, αντί του όχι απόλυτα έτοιμου Χαριστέα.

Έξω Χαριστέας, μέσα Ονουάτσι

Ο «Χάρι» βρίσκεται στην 20αδα, πιθανόν όμως να μείνει εκτός 18αδας, ειδικά αν ο Άντι ξεκινήσει το ματς.

Η άμυνα του Παναιτωλικού θα απαρτίζεται από τον Μπλάζιτς κάτω απ’ τα δοκάρια τους Ετζενγκέλε, Ντολεζάι κεντρικούς αμυντικούς τον Άντι αριστερά και τον Παλαιολόγο δεξιά. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Άντι τη θέση του θα πάρει ο Γκόλιας (αν όχι θα μείνει εκτός 18αδας), ενώ μικρές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Σιόντης για το δεξί άκρο. Κι’ αυτό διότι μαζί με τον Μουμίν διεκδικεί θέση δίπλα στον Μητρόπουλο, στον καθαρά ανασταλτικό τομέα της μεσαίας γραμμής. Ο Ρότσα θα χρησιμοποιηθεί μάλλον ξανά τα άκρα και δεξιά, με τον Θεοδωρίδη αριστερά. Ανάμεσά τους στον άξονα και πιο προωθημένος ο Ονουάτσι και φορ ο Καμαρά. Για τη ηπειρωτική πόλη ταξίδεψαν ακόμα οι Τσενάμο, Αναστασιάδης, Μπελεβώνης, Μπουμάλ, Πασάς, Καραμαλίκης.

Άπαντες πλέον σκέφτονται κυρίως το ματς με τον ΠΑΣ και θέλουν στη χειρότερη περίπτωση την ισοπαλία. Παράλληλα είναι ανοιχτό το θέμα της απόκτησης του Γκανγκά Ακαλέ και χωρίς να έχει αλλάξει κάτι απ’ όσα το contra.gr ανέφερε προ τριημέρου, ο Ιβοριανός αναμένεται στο Αγρίνιο το επόμενο διήμερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK