Ευχαριστημένος στη Μίλαν ο Τόμασον

Ευχαριστημένος στη Μίλαν ο Τόμασον
Την ευχαρίστηση του για το ότι τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει την εκτίμηση του προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ιταλικό τύπο ο Γιον Νταλ Τόμασον.

" Είμαι χαρούμενος που παίρνω συμμετοχές σε σημαντικά παιχνίδια. Όταν έπαιζα μόνο στα παιχνίδια του Κυπέλλου ήταν δύσκολο να συμβιβαστώ ψυχολογικά και να αγωνιστώ όσο καλά ήθελα. Εξάλλου οι αγώνες του Κυπέλλου γίνονται κάθε δύο μήνες, οπότε δεν έχει πολλές ευκαιρίες. Τώρα όμως έχω θέση και στα παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος και αισθάνομαι πολύ χρήσιμος ".

Ο Δανός επιθετικός εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Φίλιπο Ινζάγκι βρήκε μετά από περίπου ένα χρόνο θέση στην ενδεκάδα της Μίλαν πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Μάλιστα φέτος σε είκοσι συμμετοχές του με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει εννέα τέρματα αποδεικνύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Πάντως γνωρίζει ότι στο να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα της Μίλαν είναι πολύ δύσκολο, καθώς η ποσότητα και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι πολύ μεγάλη. " Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες. Αυτή είναι η δύναμη μας και όλοι πρέπει να ...παλεύουμε για μια θέση στην ομάδα. Πάντως δουλεύουμε σωστά και περιμένουμε ο καθένας την ευκαιρία, η οποία έρχεται νωρίς ή αργά ".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Τόμασον ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να φύγει από τη Μίλαν. " Είναι το καλύτερο μέρος που βρέθηκα ποτέ. Ποιος θα με αναγκάσει να φύγω;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK