Ευκαιρία η Λίβερπουλ για να αποκτήσει εύκολα τον επόμενο προπονητή της

Το χρονικό παράθυρο για την ύπαρξη μίας καλύτερης συμφωνίας είναι κοντά και ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Liverpool's manager Jurgen Klopp awaits the start of the English Premier League soccer match between Newcastle United and Liverpool at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Dec. 6, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
(AP Photo/Scott Heppell) AP

Το καλό timing είναι το παν στην ζωή και κατ' επέκταση στο ποδόσφαιρο. Η Λίβερπουλ θα έχει μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει ευκολότερα τον προπονητή που είναι μεταξύ άλλων στην λίστα της εφόσον το αποφασίσει.

Η ρήτρα αποδέσμευσης που προβλέπει το συμβόλαιο της Σπόρτινγκ με τον Ρούμπεν Αμορίμ έχει αποκαλυφθεί. Υποστηρίζεται ότι ο Αμορίμ μπορεί να αποχωρήσει από την πορτογαλική πρωτεύουσα αυτή την στιγμή με 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά όταν ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη ρήτρα το καλοκαίρι, το ποσό αυτό πέφτει στα 10 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που τα απαιτούμενα χρήματα για την πρόσληψη των καλύτερων τεχνικών έχουν μία αυξητική τάση.

Τα νούμερα ανεβαίνουν

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάγερν Μονάχου έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ πληρώνοντας 30 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Λειψίας το 2021, και η Τσέλσι ξόδεψε 21,5 εκατ. λίρες για να φέρει τον Γκράχαμ Πότερ στο Στάμφορντ Μπριτζ από την Μπράιτον την επόμενη χρονιά. Για έναν σύλλογο με το μέγεθος της Λίβερπουλ τα 10 εκατομμύρια είναι ένα λογικό ποσό εφόσον αποφασιστεί πως ο Αμορίμ είναι πράγματι άξιος να διαδεχτεί τον Κλοπ.

Ο Αμορίμ αποφεύγει τις όποιες εικασίες, καθώς επικεντρώνεται στο να οδηγήσει τη Σπόρτινγκ στην κορυφή της Primeira Liga. Η ομάδα του προηγείται της Μπενφίκα με ένα βαθμό και ένα παιχνίδι λιγότερο και στόχος είναι η κατάκτηση του δεύτερου τίτλο της ομάδας τα τελευταία 22 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλειωσε για εκείνον η σεζόν; Η ατυχία του ποδοσφαιριστή της Premier League που προοριζόταν να είναι ο καλύτερος στην θέση του

Ο Κλοπ είναι τρελαμένος με έναν ποδοσφαιριστή του και δεν κοιτά πλέον πίσω

News 24/7

24MEDIA NETWORK