Τέλειωσε για εκείνον η σεζόν; Η ατυχία του ποδοσφαιριστή της Premier League που προοριζόταν να είναι ο καλύτερος στην θέση του

Είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και η ατυχία του τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα απομακρύνοντάς τον από το πεπρωμένο του.

Chelsea's Reece James looks on during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 12, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Το Μαουρίτσιο Ποτσετίνο υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει περισσότερα για την κατάσταση του Ρις Τζέιμς και άφησε να εννοηθεί ότι η σεζόν του αρχηγού των "Μπλε" μπορεί να έχει τελειώσει. Ο Άγγλος αμυντικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον τραυματισμένο προσαγωγό του τον Δεκέμβριο και αναμενόταν να μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες, αλλά είναι σχεδόν Απρίλιος και η επιστροφή του δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου ο Αργεντινός τεχνικός για το αν ο Άγγλος θα αγωνιστεί ξανά το 2024, εκείνος δήλωσε: "Όχι, δεν ξέρω. Είναι δύσκολο να πω κάτι γιατί δεν θέλω να πείτε "μα, α, είπατε αυτό". Θα το αξιολογούμε εβδομάδα με εβδομάδα και θα δούμε. Ελπίζουμε ναι, ελπίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμος για το τέλος της σεζόν".

Ο Τζέιμς μετρά μετρά 7 τραυματισμούς από την περυσινή σεζόν μέχρι σήμερα, γεγονός που δεν έχει απλά κρατήσει πίσω τον 24χρονο Άγγλο, αλλά έχει υπονομεύσει την καριέρα του και το μέλλον του στο κορυφαίο επίπεδο.

Το αν θα καταφέρει να επανέλθει ποτέ στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις" δεν έχει καθοριστεί ακόμη, όμως η συχνότητα των τραυματισμών προκαλεί τεράστια ανησυχία στους φίλους της Τσέλσι, αλλά και σε πολλούς φιλάθλους οι οποίοι βλέπουν ένα από τα καλύτερα μπακ της Αγγλίας να κινδυνεύει να χαραμιστεί.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τσάμπι Αλόνσο μίλησε για την απόφασή του να μείνει στην Λεβερκούζεν

Ο Κλοπ είναι τρελαμένος με έναν ποδοσφαιριστή του και δεν κοιτά πλέον πίσω

News 24/7

24MEDIA NETWORK