"Φαγούρα" 45 ημερών για τον Παναθηναϊκό

Το αρνητικό σερί των "πράσινων" που άρχισε με τον Απόλλωνα και θέλει να το τερματίσει ο Παναθηναϊκός στο νέο αντάμωμά τους την Κυριακή (17/9) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

"Φαγούρα" 45 ημερών για τον Παναθηναϊκό

Λίγοι ίσως να το έχουν αντιληφθεί, όμως... μ' αυτά και μ' εκείνα, ο Παναθηναϊκός έχει να νικήσει σε επίσημο ή φιλικό αγώνα του από τις 3 Αυγούστου και το "διπλό" που έκανε (με ανατροπή) επί της Καμπάλα (με 2-1) στο Μπακού!

Εκείνο το διάστημα ήταν και το καλύτερο έως τώρα στη σεζόν για τους "πράσινους", αφού παρά το γεγονός πως το ρόστερ τους ήταν ακόμη ελλειμματικό, είχε προσπεράσει με άνεση και... στιλ τους Αζέρους (που δύο χρόνια πριν τον είχαν αποκλείσει ταπεινωτικά) κι όλη η ατμόσφαιρα/αύρα γύρω απ' την ομάδα ήταν πολύ πιο θετική.

Από τη ρεβάνς στο Μπακού και μετά, ήταν σαν να ήρθαν όλα... τούμπα. Με την εκκίνηση του "κακού φεγγαριού" να... υπογράφεται από τον προσεχή αντίπαλό του στη Superleague, τον Απόλλωνα Σμύρνης. Από εκείνο το φιλικό με την "ελαφρά ταξιαρχία" στις 10 Αυγούστου στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Παναθηναϊκός δεν ξανασταύρωσε νίκη.

Ηττήθηκε 2-0 απ' τον Απόλλωνα σ' εκείνο το ματς (χάνοντας μάλιστα με θλάση στη γάμπα τον Κουλιμπαλί), γνώρισε δύο σερί ήττες απ' την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα πλέι-οφ του Europa League (17 και 24 Αυγούστου), κόλλησε στο "Χ" με Πλατανιά (1-1 στις 20/8 στα Περιβόλια) και με τον Λεβαδειακό (0-0, στις 27/8 στη Λεωφόρο) κι έχασε με την πιο άθλια εμφάνιση των τελευταίων δύο ετών από την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων (10/9).

Κοινώς, μέχρι την παραμονή του αγώνα με τον Απόλλωνα (Κυριακή, 17/9) μιλάμε για... φαγούρα 45 ημερών και 6 αγώνες χωρίς νίκη για τους "πράσινους". Με τον Ουζουνίδη να ευελπιστεί πως όπως άρχισε το αρνητικό σερί με τον Απόλλωνα, έτσι και θα... τελειώσει στο νέο αντάμωμα με τους "κυανόλευκους" το απόγευμα της Κυριακής στη Λεωφόρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK