"Φακέλωσαν", γιατί ξεχώρισαν, τους Μαρτέν και Παλίνια

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει κεντρικούς μέσους και η λίστα υποψηφίων μικραίνει. Ποιος είναι ο Γάλλος και ποιος ο Πορτογάλος που έχουν ξεχωρίσει. Γιατί καθυστερεί η επιλογή.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, and Betis' Jonas Martin, right, fight for the ball during their La Liga soccer match at the Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain on Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Angel Fernandez)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, and Betis' Jonas Martin, right, fight for the ball during their La Liga soccer match at the Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain on Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Angel Fernandez) AP

Τις τελευταίες ημέρες το τμήμα σκάουτινγκ των κυπελλούχων Ελλάδος έριξε το βάρος στην εξέταση εσωτερικών μέσων που είχαν προταθεί, με δυο εκ των παικτών να φτάνουν μέχρι και τους Λούμπος Μίχελ και Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς.

Ο λόγος για τους Ζονάς Μαρτέν και Ζοάο Παλίνια. Στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπάρχει πλήρης φάκελος και για τους δυο, όμως τη δεδομένη στιγμή άπαντες στον Δικέφαλο του βορρά βρίσκονται στην διαδικασία... ξεκαθαρίσματος ώστε όταν έρθει η ώρα της κρίσης, να επιλεγεί ο "εκλεκτός" μέσα από μια μικρή λίστα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΤΕΝ

Γεννημένος στις 9 Απριλίου 1990, ο Ζονάς Μαρτέν αγωνίζεται κυρίως ως "8άρι". Έχει ύψος 1μ84 και πέρυσι έγραψε 22 συμμετοχές (20 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο) με τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις. Ο Γάλλος μέσος άρχισε την καριέρα του από την Μονπελιέ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και το καλοκαίρι του 2016, με εξαίρεση τη σεζόν 2011-12 όταν και είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην Αμιάν. Το "διαβατήριό" του για την Λα Λιγκα ήταν η τελευταία του σεζόν με την Μονπελιέ (2015-16) όταν και σε 36 παιχνίδια, σημείωσε τέσσερα τέρματα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΝΙΑ

Γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1995, ο Ζοάο (Λόμπο Γκονσάλβες) Παλίνια αγωνίζεται τόσο ως "6άρι" όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Έχει ύψος 1μ90 και ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Μορεϊρένσε (29 συμμετοχές). Τη σεζόν 2016-17 έκανε συνολικά 24 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, 13 με την Μπελενένσες και 11 με την Σπόρτινγκ.

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Αμφότεροι είναι παίκτες για τους οποίους οι ιθύνοντες του Δικεφάλου του βορρά έχουν θετική άποψη, όμως η αναζήτηση παικτών συνεχίζεται, προκειμένου η λίστα με εκείνους που θα περάσουν από το "κόσκινο" να μεγαλώσει. Άλλωστε, στο μυαλό των "ασπρόμαυρων" υπάρχει χρόνος αν σκεφτεί κανείς πως ο Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK