Φαν Χάαλ και 200 εκατομμύρια μπάτζετ η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με τον Ολλανδό προπονητή, Ρέιμοντ Φερχέιχεν, ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι έτοιμος να αναλάβει την Γιουνάιτεντ, αλλά και να ξοδέψει περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι σε μεταγραφές. Διαβάστε τα όσα δήλωσε για τον νέο, όπως όλα δείχνουν, προπονητή των "μπέμπηδων", ο οποίος έχει μεταξύ άλλων και τη στήριξη του Ράιαν Γκιγκς.

Φαν Χάαλ και 200 εκατομμύρια μπάτζετ η Γιουνάιτεντ

Ως το πιο κατάλληλο άτομο για να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαρακτήρισε τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο επίσης Ολλανδός προπονητής Ρέιμοντ Φερχέιχεν, σε συνέντευξη που έδωσε στα μέσα της πατρίδας του.

Φαν Χάαλ και 200 εκατομμύρια μπάτζετ η Γιουνάιτεντ

"Ο Φαν Χάαλ είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να αναλάβει μια ομάδα της Premier League". Ωστόσο, σύμφωνα με τον συμπατριώτη του, θα χρειαστεί αρκετά χρήματα για να ξαναχτίσει τους "μπέμπηδες": "Είναι προπονητής που του αρέσει να χτίζει από την αρχή μια ομάδα. Το γεγονός ότι θα μπορέσει να διαθέσει για μεταγραφές μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ, είναι μεγάλο συν για αυτόν. Αν τα χρήματα αυτά είχαν δαπανηθεί πέρυσι, δεν θα έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον να αναλάβει την Γιουνάιτεντ".

Κατά την άποψή του μάλιστα, η επιλογή της Μάντσεστερ το περασμένο καλοκαίρι, να δώσει την θέση που άδειασε με την αποχώρησή του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον Μόγιες, ήταν λανθασμένη: "Αν οι άνθρωποι της ομάδας είχαν μελετήσει πιο σωστά το θέμα θα είχαν δει πως ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν κάνει για αυτή τη θέση. Όταν κάποιος είναι προπονητής της Μάντσεστερ, χρειάζεται διαφορετικές τακτικές επιλογές από αυτές που θα χρησιμοποιούσε σε μια μικρότερη ομάδα".

Όσον αφορά τώρα τον Ράιαν Γκιγκς, τον άνθρωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο της ομάδας προσωρινά, εκτελώντας χρέη προπονητή, στηρίζει απόλυτα την επιλογή Φαν Χάαλ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι φανταστικός προπονητής. Έχει μεγάλη φήμη, παίρνοντας πρωταθλήματα σε διαφορετικές χώρες και καθοδηγώντας και την εθνική Ολλανδίας σε Μουντιάλ. Ναι είναι φανταστικός".

Φαν Χάαλ και 200 εκατομμύρια μπάτζετ η Γιουνάιτεντ

Σε ερώτηση για το αν τελικά θα έμενε στον πάγκο των "μπέμπηδων" ως βοηθός του Ολλανδού, απάντησε: "Προς το παρόν πρέπει να αποφασίσω αν θα συνεχίσω να παίζω ή όχι. Μετά το τέλος της σεζόν, θα αποφασίσω αν τελικά θα μείνω εδώ ή θα πάω κάπου αλλού ως προπονητής. Θα το δούμε. Προς το παρόν, η συγκέντρωσή μας βρίσκεται στα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα".

Διαβάστε ακόμη:

Το πρώτο πρωτάθλημα του Φέργκιουσον (VIDEO)

Πογκμπά: "Ασεβής η Γιουνάιτεντ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK