Φαβορί ο Γεωργέας

Ο Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται στην αναζήτηση του… αντί-Μπακάκη ενόψει του αγώνα με την Ερμιονίδα και ο Νίκος Γεωργέας φέρεται να είναι φαβορί για το αρχικό σχήμα.

Φαβορί ο Γεωργέας
INTIME SPORTS

Από τη στιγμή που ο Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησε -και- στη χθεσινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας προχώρησε στις πρώτες του δοκιμές για τον αντικαταστάτη του. Στο διπλό της χθεσινής προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός τοποθέτησε τον Νίκο Γεωργέα στο δεξί άκρο της άμυνας προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία, Μιχάλη Μπακάκη.

Ο "Τράι", σύμφωνα με όσα φανέρωσε στο χθεσινό διπλό δεν έδειξε τη διάθεση να τοποθετήσει τον Λαμπρόπουλο στο δεξί άκρο (θέση στην οποία μπορεί να ανταπεξέλθει ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ), ενδεχομένως για να μη χρειαστεί να προβεί σε περισσότερες αλλαγές στην αμυντική γραμμή.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση που ο Δέλλας επιστρατεύσει τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ως αντί-Μπακάκη θα κληθεί να φέρει στο αρχικό σχήμα τον Γιώργο Σαρρή, για τον οποίο υπάρχει εμπιστοσύνη ωστόσο δεν έχει παίξει αρκετές φορές με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας.

Με τα δεδομένα της τελευταίας προπόνησης, ο Δέλλας έδειξε ότι το πρώτο φαβορί για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Νίκος Γεωργέας. Ο "Φούλης" είχε επιλεγεί για να παίξει στο αριστερό άκρο στο βασικό σχήμα, στον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στον Αχαρναϊκό στο γήπεδο της Ριζούπολης. Τότε ο Δέλλας τον είχε προτιμήσει αντί του Σταύρου Πεταυράκη, χωρίς ο τελευταίος να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK