Φαβορί o Τσιάρτας, σκέψεις για Σαβέφσκι

Ο Βασίλης Τσιάρτας φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ. Συνεχίζονται οι επαφές της "Ένωσης" με τον ίδιο και τον Τόνι Σαβέβσκι.

Φαβορί o Τσιάρτας, σκέψεις για Σαβέφσκι
INTIME SPORTS

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν τις επαφές για την κάλυψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, η οποία έμεινε κενή μετά την απομάκρυνση του Νίκου Λυμπερόπουλου του πρωί της Τετάρτης. Αν και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ποτέ δεν πρέπει να λέει κανείς …ποτέ, λόγω της –παραδοσιακά- εύθραυστης κατάστασης και της απρόσμενης δημιουργίας ειδήσεων, φαίνεται πως οι περιπτώσεις που έχουν συζητηθεί έχουν πάρει το δρόμο τους. Υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ.

Φαβορί ο Τσιάρτας

Φαβορί αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι είναι ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ομάδας ασκεί για αρκετά χρόνια το επάγγελμα του μάνατζερ, έχει περάσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της τελευταίας χρονιάς της «Ένωσης» στη Σούπερ Λίγκα και εκτιμάται πως έχει τις γνώσεις και τις παραστάσεις για να βοηθήσει στο χτίσιμο της επόμενης μέρας.

Ο Τσιάρτας έχει καλή πρόσβαση στην αγορά του εξωτερικού (κυρίως στην Ισπανία), έχει φέρει στην Ελλάδα παίκτες με σοβαρή προσφορά στις ομάδες τους (Νάνο στον Παναθηναϊκό, Κορδέρο στην ΑΕΚ) είναι …μπαρουτοκαπνισμένος στο αντικείμενο και φαίνεται ότι υπερτερεί του Τόνι Σαβέβσκι για τον οποίο ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή είναι άγνωστος. Επαφή μέχρι στιγμής έχει γίνει και με τους δύο, ωστόσο ο Τσιάρτας δείχνει να …προηγείται. Τίποτα πάντως δεν μπορεί να θεωρηθεί ως τελεσίδικο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Φαβορί o Τσιάρτας, σκέψεις για Σαβέφσκι
INTIME SPORTS

Απίθανη η περίπτωση Ίβιτς

Μοιραία ένα από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν μετά το φινάλε του Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ ήταν αυτό του Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος έχει συνεργαστεί με την «Ένωση» στις περιπτώσεις των Ιβάν Μπρέσεβιτς και Μάρκου Ντούνη, οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία, ενώ στο παρελθόν υπήρξε τεχνικός διευθυντής του Συλλόγου. Ωστόσο οι πιθανότητες να αφήσει τη δουλειά του –μάνατζερ- έχοντας κάνει μεγάλη προεργασία για αρκετά χρόνια για αυτή, είναι μηδαμινές. Πέραν του γεγονότος ότι –μέχρι στιγμής- δεν έχει γίνει επαφή με την ΑΕΚ, δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει.

Φαβορί o Τσιάρτας, σκέψεις για Σαβέφσκι
INTIME SPORTS

Γράφτηκε και για Κωστή…

Ένα άλλο όνομα που έχει παρελάσει –σε επίπεδο δημοσιευμάτων- για τη θέση του τεχνικού διευθυντή είναι αυτό του Χρήστου Κωστή. Ωστόσο η περίπτωση Κωστή δεν υπήρξε ούτε σαν σκέψη για την ΑΕΚ, η οποία μέχρι αυτή την ώρα έχει πραγματοποιήσει επαφές μόνο με τους Τσιάρτα-Σαβέβσκι.

Ξένος τεχνικός διευθυντής

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει μία περίπτωση ξένου τεχνικού διευθυντή που εξετάζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει και αναμένεται να γίνει μία επαφή άμεσα προκειμένου το θέμα να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό. Διανύουμε μεταγραφική περίοδο και η «Ένωση» θέλει να προσεγγίσει ορθολογιστικά την πραγματικότητα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θέλει να πορευτεί χωρίς τεχνικό διευθυντή σε περίοδο μεταγραφών. Έτσι, μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, το θέμα αναμένεται να λάβει τέλος.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλιο Σταύρος Καραΐνδρος: Η ΑΕΚ έρχεται, η εσωστρέφεια μένει

Επαφή με Τσιάρτα και Σαβέβσκι!

Έργα και ημέρες του Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ

Τέλος από την ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK